El Cerdanyola perd a Santa Coloma i es complica la permanència

CFS LA UNIÓN, 3 – CERDANYOLA FC, 1

El Cerdanyola de futbol sala no aixeca cap i torna a encaixar una nova derrota, de nou escapant-se els punts al minut final.

Després de la decepció de la setmana a pasada a casa davant el Lleida, l’equip tenia la oportunitat de refer-se d’aquell cop dur, però visitava una pista complicada. La Unión sortia amb la intensitat que tant els carcateritza i des del primer minut es veia que el partit no seria fàcil. A més, els verds contaven amb les baixes del Kun, que es va trencar el nas en l’anterior partit i el Javi, amb pubalgia. A més, a les dues baixes s’afegiria la de l’Eric Mesquita que acabava la primera part lesionat i no podia continuar. A la primera part els dos equips es mesuraven però cap dels dos obria el marcador. El Cerdanyola disposava d’un parell d’ocasions clares que no aprofitava. La Unión feia mal sobretot a pilota aturada. Però malgrat tot, el partit marxava al descans amb 0-0 en el marcador.

A la segona, els dos equips anaven a l’atac buscant la victòria que ambdós equips necessitaven: el Cerdanyola per retallar punts als rivals directes, i la Unción per certificar la permanència. I el Cerdanyola va fer el primer amb un gol de Dani Alonso després d’una magnífica jugada de Marc Hermosel (0-1). Encara quedaven molts minuts (18) i tots eren conscients que el partit no estava ni molt menys sentenciat. La Unión apretava molt en atac i Fran havia de lluir-se sota pals. A més, el Cerdanyola es carregava de faltes molt d’hora i arribava a les 5 a falta de 13 minuts. Carlitos Benavente, ex-jugador del nostre club, faria el gol de l’empat a falta de 12 minuts. Però els de David Herraiz encara tindrien ocasions per endur-se el partit tot i que no acabaven dins la porteria, com el xut al pal creuat de Marc Hermosel. A falta de poc més d’un minut, Busquets feia el 2-1 a la mitja volta i obligava a sortir de 5 al Cerdanyola. Tampoc li aniria bé aquesta estratègia als visitants perquè la Unión tancaria el partit amb el 3-1 definitiu de Gabi.

Ja només queden 5 partits i el Cerdanyola que ha de jugar contra Bellsport, Pallejà, Salou, Escola Pia i Barceloneta. Ara mateix es troba a 3 punts de la Barceloneta i a 4 del filial de l’Industrias. El Canet i el Salou ja estan a 6 punts.

FITXA DEL PARTIT:

CFS LA UNIÓN SANTA COLOMA (3): Ramón (P), Wesley, Busquets (1), Kevin i Gabi (1) – cinc inicial – Benavente (1), Manel, Pove, Kenya i Àlex.

CERDANYOLA FC (1): Fran (P), Carlos, Marc, Dani (1) i Eric – cinc inicial – Hicham, Guille, Guerrero, Álex, Jorge i Ortega.