El Cerdanyola FC perd 3-0 al Narcís Sala

UE Sant Andreu 3- Cerdanyola FC 0

El Cerdanyola no ha pogut donar la sorpresa en el Narcís Sala i ha caigut derrotat per un clar 3-0 davant un Sant Andreu que encadena 12 partits consecutius puntuant.

Els quadribarrats han dominat la primera part tant en joc com en ocasions contra un conjunt vallesà que no ha sabut reaccionar als gols locals. Óscar Muñoz ha obert el marcador rematant al fons de la xarxa una centrada de Josu des de banda dreta. El gol ha paralitzat al conjunt avui entrenat per David Cruz que veia com Ferran ampliava l’avantatge en l’electrònic amb un xut creuat. Els homes de Mikel Azparren no han baixat el ritme i han buscat el tercer amb insistència. La més clara l’ha tingut Sergi Garcia amb un mà a mà que ha salvat Del Rio amb els peus. Poc abans del descans, Pitu ha llançat una falta que ha desviat la barrera i a punt ha estat d’entrar a la porteria defensada per Segovia. Però serien els locals els que amb un centre-xut de Noguera sentenciaven el duel. Amb el 3-0 arribàvem al descans.

A la represa el Cerdanyola ha millorat però sense generar perill en l’àrea dels locals. Per la seva part, el Sant Andreu ha gaudit d’ocasions com un parell de xuts de Josu que ha salvat Del Rio i una rematada de cap de Guerrero que ha sortit per sobre del travesser. La més clara dels verds ha arribat amb una centrada d’Aliaga que ha rematat Cano, però Segovia ha atrapat l’esfèrica. El proper partit del Cerdanyola serà dijous vinent a Fontetes davant l’Horta a les 20:30h.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Guerrero (Guillem, 75’), Óscar Muñoz, Juanan, Ferran, Sergi Garcia, Felipe (Carlos, 66’) i Josu (Alcover, 75’).

Cerdanyola FC: Del Rio, Álex Torres, Dani Martí, David López, Guille Torres, Ruben (Óscar Garcia, 30’), Iván Méndez (Aliaga, 53’), Pitu, Cano, Javi López (Francis, 80’) i Roger.

Àrbitre: Martin Varas ha amonestat a Llamas, Óscar Muñoz i Ferran els locals, i Álex Torres pels visitants.

Gols: 1-0 Óscar Muñoz,12’; 2-0 Ferran, 14’; 3-0 Noguera, 40’.