El Cerdanyola confia amb seguir la bona ratxa com a visitant

El Cerdanyola FC disputarà demà dissabte el partit corresponent a la jornada 37 contra la UE Sant Andreu. Els vallesans, onzens classificats amb 46 punts, tindran una nova oportunitat de demostrar el bon rendiment que estan oferint fora de casa, on dels darrers nou enfrontaments han puntuat en vuit. El duel de la primera volta a Fontetes va acabar sense gols. Davant tindran el conjunt entrenat per Mikel Azparren, cinquè amb 60 punts a tres de la promoció d’ascens. El partit serà dirigit per Juan Manuel Martin Varas i començarà a les 20h.

Toni Carrillo confia a poder treure un resultat positiu del Narcís Sala: “Fora de casa estem bé i hem de continuar així. Sabem que juguem contra un equip de la part alta, però seguirem amb la nostra línia per sumar els màxims punts possibles”. Respecte la motivació de la plantilla explica que “contra equips amb tant de nom dins la categoria, als jugadors els hi costa poc motivar-se. Jugar a un camp com el Narcís Sala sempre és un luxe”.

Per sumar serà clau que el Cerdanyola materialitzi les ocasions que tingui. Carrillo no es mostra preocupat per les dificultats de cara porteria en les últimes jornades:  “La setmana passada vam generar ocasions com a mínim per no perdre, però és cert que les baixes ens estan condicionant”. Per últim parla del rival de demà: “És un dels equips que està més en forma de la categoria, amb uns números molt destacables en els últims 2-3 mesos, que ha anat de menys a més. Té un conjunt molt compacte amb jugadors molt desequilibrants sobretot en zona d’atac”.

En l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós, Arnau Tobella, Alberto Garcia, Albert López i Ángel de la Torre, però recuperem Oscar Garcia i Álex Torres.

 

UE Sant Andreu – Cerdanyola FC

13-04-2019| 20h | Narcís Sala