El Cerdanyola deixa escapar la victòria a casa

CERDANYOLA FC, 5 – FUTSAL RESTAURANT LO CARAGOL LLEIDA, 7

Dura derrota a Guiera dels de David Herraiz, que veuen com el Futsal Lleida remuntava un marcador de 5-2 advers en els últims 6 minuts.

Es vivia un partit amb ambient de final a Guiera. Es notava que els dos equips es jugaven molt. I des del primer minut s’ha vist en la intensitat tant a pista com a les graderies. El Cerdanyola controlava el domini i les ocasions en la primera part però no obria marcador. Álex xutava al pal al minut 7, i poc després els locals tenien un parell d’ocasions més per obrir el marcador sense èxit. I el Lleida ha aconseguit fer el primer al minut 17 ha fet el primer mitjançant John. Però la reacció local ha arribat abans del descans primer amb un gol de Marc Hermosel de doble penal i després un altre gol de Carlos Pérez després d’una gran jugada individual d’Hicham. 2-1 al descans.

A la segona part, el Cerdanyola sortia amb ganes d’ampliar l’avantatge al marcador i al minut 27, Marc tornava a marcar un bon gol en un xut llunyà, però a la següent jugada arribava la reacció del Lleida (3-2). Encara en faria un altre el Marc i el Dani Alonso faria el 5-2 després d’una bona jugada d’Álex en banda. Amb aquest marcador pasaven els minuts i semblava que la victòria no es podris escapar. Però a partir del minut 34 ha començat la davallada. Manel i Puli feien dos gols pel Lleida a falta de 5 minuts. A més, s’aturava el joc durant 10 minuts perquè el Kun s’havia fet mal en una sortida i havia de ser substituït pel Fran. Ja l’equip no es trobava gens còmode i el Lleida anava crescut a per la remuntada. I així va ser, primer amb l’empat de John i després amb els gols de Musa i Robert, que sentenciaven i culminaven la remuntada.

Els jugadors del Cerdanyola enfonsants veient com s’escapaven 3 punts que tenien a la butxaca i que eren vitals en una jornada on tots els rivals directes han guanyat. Toca picar pedra i treballar per aconseguir la permanència a falta de 6 partits.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (5): Kun (P), Marc (3), Eric, Guille i Dani (1) – cinc inicial – Fran (P), Álex, Carlos (1), Jorge, Hicham i Guerrero.

FUTSAL LLEIDA (7): Pedro (P), Robert (1), Musa (1), Puli (2) i Manel (1) – cinc inicial – Plana (P), Carlos, Pepe, Nando, Roqué, John (2) i Joel.