El Cerdanyola FC vol seguir sumant davant el Castelldefels

El primer equip del Cerdanyola FC jugarà el proper diumenge el segon partit consecutiu a Fontetes, corresponent a la jornada 36. Els verds, onzens amb 46 punts, volen repetir la bona imatge que van oferir la setmana passada davant el Vilafranca, que va suposar una victòria important per encarar amb força el tram final de temporada. Aquest cop el rival serà la Unió Esportiva Castelldefels, entrenat per Miki Carrillo, que ocupa la setzena posició i que per tant arriba necessitat de punts per evitar ensurts al final de lliga. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Carlos Albelda Bárcena.

Toni Carrillo, que ha renovat el seu contracte amb el Cerdanyola, es mostra satisfet i il·lusionat de seguir un any més a la banqueta verda: “Estic content de la confiança que se’m dóna any a any. Estem fent una gran temporada, que segurament hagués estat encara millor si no haguéssim tingut tantes lesions. Tenim clar que estem en la bona línia, millorant cada temporada, per tant hem de seguir així en el futur”.

L’entrenador verd també destaca la importància de la victòria davant el Vilafranca diumenge passat: “Ara teníem dos partits seguits a casa per sumar els punts que crec que no hem sumat les últimes jornades, sobretot com a locals. La setmana passada vem aconseguir una victòria de prestigi i aquesta ens tornem a enfrontar a un rival molt exigent que s’està jugant molt”. Respecte al Castelldefels, Carrillo explica que “és un equip que des del mercat d’hivern s’ha reforçat bé i que està donant unes prestacions diferents de les que va oferir a la primera volta. Si hagués començat la lliga amb la plantilla actual segurament estaria amb uns números semblants als que tenim nosaltres ara”.

De cara el partit de diumenge, Uri Escabrós, Arnau Tobella, Alberto Garcia, Oscar Garcia, Albert López i Ángel de la Torre seran baixa per lesió, i Álex Torres per sanció.

Cerdanyola FC – UE Castelldefels

7-4-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes