Toni Carrillo renova pel Cerdanyola FC una temporada més

Toni Carrillo continuarà sent un any més, com a mínim, entrenador del primer equip del Cerdanyola FC. El president de l’entitat Felipe López ha anunciat aquesta tarda la renovació per una temporada del tècnic de la Verneda i del seu cos tècnic, que seguirà treballant al seu costat.

Carrillo, que recentment ha celebrat la fita dels 400 partits a la banqueta verda, complirà en la 2019-2020 la seva 12a temporada en el càrrec. La notícia arriba en el tram final d’un curs on el Cerdanyola ha fet un salt de qualitat i està oferint un gran rendiment que l’ha situat, a falta de set jornades per acabar la lliga, en l’onzena posició amb 46 punts.

Tres punts per celebrar la renovació

Toni Carrillo buscarà celebrar la renovació amb una victòria el proper diumenge a Fontetes contra la UE Castelldefels.