El Juvenil Femení, un grup d’amigues

Hem parlat amb l’entrenador de les juvenils del club, l’Oriol Roig, i ens comenta que “el Cadet-Juvenil Femení és un grup ampli i jove. Tot i la diferència d’edat dins del grup, i moltes incorporacions noves, són un bon grup d’amigues, i això es nota en cada entrenament, partit, i celebracions de victòries i gols. La bona dinàmica del grup es veu reflexada en els bons resultats recents, tot i començar amb mals resultats la temporada, ho hem sapigut aixecar, i ara el nostre objectiu és mantenir-ho per tal d’entrar en les 4 primeres posicions per aconseguir l’ascens a 1a divisió. Juntament amb el meu segon entrenador i amic Adrián García, és el nostre 2n any al Juvenil Femení, i estem molt orgullosos de totes elles, i del bon equip que formem. A seguir així!”.

Futbol Femení, Segona Divisió Juvenil, Grup 4: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-femen%C3%AD/segona-divisio-femeni-juvenil/grup-4