El Cerdanyola FC es retroba amb la victòria a Fontetes

Cerdanyola FC 1 –  FC Vilafranca 0

El Cerdanyola FC s’ha retrobat amb la victòria a Fontetes amb un gol del capità Dani Martí, i es consolida en l’onzena posició amb 46 punts.

Primera part igualada i amb poques ocasions. La més clara l’ha protagonitzada Javi López amb una potent rematada de cap a la sortida d’un córner que ha obligat a intervenir de manera providencial a Miguel Ramos. Cerdanyola i Vilafranca han ofert bons minuts de futbol, però sense profunditat en el seu atac. Oribe, en dues ocasions, ha buscat obrir el marcador però Del Rio ha blocat amb seguretat. Amb el resultat inicial arribàvem al descans.

A la represa, els del Penedès han avisat amb un cop de cap de Josep Diez que ha sortit fregant el pal. I en el 54′, Dani Martí trencava la sequera golejadora verda amb una rematada de cap imparable a la sortida d’un servei de cantonada servit per Aliaga. El gol ha donat força al conjunt de Toni Carrillo que ha pogut fer el segon en una triple arribada, però els xuts de Cano, Albert López i Aliaga els ha desviat la defensa i el porter. Un Miguel Ramos que també evita el gol local en un mà a mà davant Cano, que intentava sense encert passar la pilota per sobre del porter. En el 80’, els vallesans es quedaven amb 10 homes per l’expulsió per doble groga d’Alex Torres. En el tram final, el Vilafranca ha pressionat amb força però el treball defensiu i les bones aturades de Del Rio han certificat la victòria, que hauria pogut ser més amplia si Cano hagués finalitzat un mà a mà amb Miquel Ramos, que un cop més ha salvat el seu equip.

El Cerdanyola tornarà a jugar a Fontetes diumenge vinent davant el Castelldefels, a les 12h.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Del Rio, Alex Torres, Dani Martí, David López, Guille Torres, Ruben, Aliaga (Iván Méndez, 88’), Pitu, Cano, Javi López (Wilber, 82) i Albert López

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Oscar, Sergi, Fontanils, Josep Diez, Boira, Oribe, Gestí (Rosillo, 58’), Luca (Braima, 81’), Vía i Balboa (Sardà, 64’).

Gols: 1-0 Dani Martí, 54’.

Àrbitre: Carrillo Vílchez ha amonestat a Alex Torres (2,81’) i Ruben pels locals, i Josep Diez, Boira i Braima pels visitants.