El Cerdanyola FC vol tornar a guanyar a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC jugarà demà a Fontetes el partit corresponent a la jornada 35 amb l’objectiu de tornar a sumar a casa, després de l’empat sense gols al camp del Santfeliuenc. El conjunt vallesà, onzè classificat amb 43 punts, vol trencar la dinàmica complicada de resultats amb un triomf contra el FC Vilafranca, vuitè amb 52 punts, que ha aconseguit tres victòries en els últims quatre partits. El duel començarà a les 12h i serà arbitrat per Alejandro Carrillo Vilchez.

Toni Carrillo explica que la plantilla arriba recuperada del desgast que van suposar els tres partits de la setmana passada i que competirà bé tot i les nombroses baixes per lesió i sanció que estan penalitzant l’equip: “volem tornar a guanyar a casa i esperem fer-ho aquest diumenge contra el Vilafranca“. Per sumar els tres punts, el Cerdanyola s’haurà de retrobar amb el gol: “Ens està faltant efectivitat de cara porteria, però esperem que amb Cano i Javi López tornem a recuperar el gol“. Respecte el conjunt del Penedès, Carrillo explica que “porta tres temporades competint bé, és un equip complicat que té un bon tracte de pilota“.

En l’apartat de baixes trobem Arnau Tobella, Uri Escabrós, Alberto Garcia, Oscar Garcia i Ángel de la Torre, lesionats i Roger sancionat per acumulació de targetes.

Cerdanyola FC – FC Vilafranca

31-3-2019 | 12 | Mpal. de Fontetes