El Cadets del futbol sala

Cadet A, un grup d’amics

El seu entrenador, l’Héctor Vergara, ens explica que “parlem d’un grup que mes allà de ser companys, són amics i això es nota a la pista. Això es tradueix en una unió de tots els jugadors, que s’estén mes allà del terreny de joc. Es tracta del segon any de cadet per a tots els jugadors, que vénen de diferents equips”.

A més, ens explica que “actualment ens trobem en 6a posició. Malgrat que ens hem mantingut segons gairebé tot el campionat, hem tingut darrerament moltes lesions que ens han fet perdre la posició en una lliga molt competitiva. L’objectiu actual és arribar a la tercera posició i seguir preparant als jugadors per a la seva última etapa al juvenil. Com a entrenador del cadet A per segon any consecutiu, miro endarrere i estic orgullós de l’evolució dels meus jugadors. Seguim endavant!”.

Cadet Futbol Sala, Segona Divisió, Grup 3: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-sala/lliga-segona-divisio-cadet-futbol-sala/grup-3

Cadet B, en constant progrés

L’Albert Arroyo, l’entrenador de l’equip, ens explica que “és un grup que més que companys són amics i a l’hora de jugar es nota molt. És el seu primer any com a cadets de tots els jugadors, que la majoria no havien jugat mai a futbol sala. A principi de temporada per a l’equip era molt complicat competir, però amb l’evolució de l’ equip hem aconseguit fer patir fins als últims minuts als millors de la liga. L’ objectiu principal d’ aquest equip és que aprenguin però sobretot i el més important que es diverteixin gaudint d’ aquest esport. La veritat és que l’ equip ha millorat molt sobretot en defensa”.

Cadet Futbol Sala, Tercera Divisió, Grup 2: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-sala/lliga-tercera-divisio-cadet-futbol-sala/grup-2