Els Cadets A i B

Cadet A, ambiciós i competitiu

Segons ens explica el Dani Vidal, el míster de l’equip, diu que “actualment l’equip es troba 8è a la classificació del grup 3 de Preferent. L’equip és molt competitiu i s’entrega al màxim en cada partit. Tenim la capacitat de plantar cara a qualsevol rival que es posi al davant. Tots els partits s’estan competint a un bon nivell en una lliga molt igualada en la qual els 9 primers classificats estan a una distància de 9 punts. Encara hi ha molt per decidir i un objectiu maco seria acabar entre els 5 primers”.

Cadet, Preferent, Grup 3: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/preferent-cadet/grup-3

Cadet B, la salvació com a objectiu

Ens explica l’Álex Peña, entrenador de l’equip, que “el Cadet B és un equip 90% de segon any que competeix al grup 6 de la categoria de Cadet Primera. Tot i ser un equip amb jugadors de diferents procedències des de diferents equips del club la temporada passada, l’equip va demostrar la seva bona cohesió a la primera volta, on va sumar molts punts, més dels esperats en un principi. Actualment està realitzant una segona volta no tan bona com la primera a nivell de resultats, però la bona feina feta a la primera volta l’estan permetent apropar-se a l’objectiu de la salvació d’una manera còmoda. Actualment segueix treballant per aconseguir l’objectiu tan aviat com es pugui i poder encarar la recta final de temporada amb confiança i així poder revertir els mals resultats de les últimes jornades”.

Cadet, Primera Divisió, Grup 6: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/cadet-primera-divisio/grup-6