Els Cadets C, D i E

Cadet C, lluitant pel títol

L’Albert Serrat, entrenador del Cadet C, ens comenta que “l’equip ha anat de menys a més a la lliga i ara es troba a 4 punts del líder. L’evolució de l’equip i dels jugadors és molt gran respecte a les 3 primeres jornades, ja que no es perd des de la jornada 3. Som un equip equilibrat tant ofensivament com defensivament que domina molts estils de joc i mentalment són jugadors molt competitius. Sent un equip 90% de primer any, l’objectiu és guanyar els últims 8 partits per guanyar la lliga i que els jugadors continuïn evolucionant”.

Cadet, Primera Divisó, Grup 7: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/cadet-primera-divisio/grup-7

Cadet D, a millorar la primera volta

L’entrenador de l’equip, el Marc Carrasco, diu que “l’equip ara mateix està 7è classificat per culpa d’una mala ratxa que vam patir farà cosa d’uns dos mesos on no entraven els gols. Ara mateix portem guanyats 5 partits seguits i l’última victòria ha sigut contra el primer classificat de la lliga.
Es comença a veure la interiorització, per part dels jugadors, dels conceptes tàctics treballats des de l’inici de temporada i, tenint en compte que és un grup relativament nou on la majoria de jugadors no havien jugat mai junts, s’han adaptat molt ràpidament al joc col·lectiu proposat.”

A més afegeix que “ara per ara, se segueix incidint molt en la fluïdesa del joc amb pilota i a nous plantejaments de cara a partits vinents”.

Per acabar ens comenta que “el repte proposat de cara a aquesta segona volta va ser el de millorar els resultats de cada partit de la primera, sens dubte, un repte complicat però no impossible. L’objectiu és el de quedar el més amunt possible i el de realitzar un treball correcte en cada un dels 9 partits que resten de la temporada”.

Cadet, Segona Divisó, Grup 40: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/cadet-segona-divisio/grup-40

Cadet E, un grup d’amic i d’esforç

El Martín Moreno, el míster, ens explica que “està sent una temporada difícil, quant a resultats, ja que l’equip, que es troba en 12a posició, segueix amb l’objectiu de continuar aprenent i divertir-se jugant a futbol. Tot i que les estadístiques diuen el contrari, l’equip, molt sòlid en els partits, ha aconseguit marcar en tots ells. El gran esforç d’aquests xavals s’ha vist reflectit en bones sensacions dins del terreny de joc, ajuntant a uns xavals en el que és ara un gran grup de bons amics dins i fora del terreny de joc, amb la vista fixa a continuar competint l’equip afronta les setmanes amb il·lusió i ganes de bons resultats”.

Cadet, Segona Divisó, Grup 39: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/cadet-segona-divisio/grup-39