El femení cau derrotat durament a Cornellà

CD FONTSANTA – FATJÓ, 6 – CERDANYOLA FC, 3

Les de Toni Pascual no van poder vèncer a les de Cornellà, en un partit que al descans ja perdien 5-1.

Dos gols de Núria i un de Maud van maquillar un resultat que complica les opcions de l’equip de poder salvar-se.

El Cerdanyola FC va disputar ahir el partit que tancava la jornada 24 de la Lliga preferent davant el Fontsanta-Fatjó. Un partit important per intentar somiar amb la permanència, ja que prèviament havien perdut els seus rivals directes.

Als primers minuts de joc, tots dos conjunts feien tantejos de buscar la porteria, però la immensa majoria d’ocasions eren xuts des de fora de l’àrea. El primer gol del Fontsanta-Fatjó arribaria al minut 16, obra de Paula Gérboles després d’aprofitar una badada defensiva verda i batre per baix a Segu. Al minut 25, tornaria a repetir la davantera local aprofitant un mal refús de la defensa per tornar a batre la porteria del Cerdanyola. Tot i el 2-0, les de Toni Pascual van voler demostrar que anaven a pel partit després de que Maud marqués de cap el 2-1 una centrada de Michi al minut 35. A partir de llavors, vindrien 5 minuts fatídics on tot va sortir malament. Al minut 40, Paula Gérboles completaria el seu hat-trick després de rebre una passada en profunditat, en possible fora de joc, i batre amb facilitat a Segu. Tres minuts més tard, a la sortida d’un corner, Irene Iglesias anotaria el 4-1 després de rematar al segon pal. Just un minut després, Irene Iglesias tornaria a anotar rematant una centrada a l’àrea petita de forma gairebé acrobàtica per fer el 5-1 al fil del descans.

A la represa, Toni Pascual va donar entrada a Laura Illa i Irene Montolio en el lloc d’Irene Canel i Sheila. Durant aquest període, el ritme de joc va baixar considerablement. Durant gairebé 20 minuts, no va haver-hi cap ocasió clara de gol, ni molt menys, un intent de marcar. El més destacat d’aquest inici del segon temps va ser quan al minut 60 Mel va ser substituïda per Paula González per lesió. Es va haver d’esperar al minut 67 per veure un gol, en aquest cas de Núria Ortega, que va aprofitar una mala cessió de la defensa del Fontsanta-Fatjó a la seva portera per poder acurtar distàncies. Amb el 5-2, els gols no acabarien, ja que al minut 81 Ainhoa Adame anotaria el sisè gol local després de rematar dins l’àrea una sèrie de rebots que van acabar amb la pilota al fons de la xarxa. Al minut 85, el Fontsanta es quedaria amb després que Baldé fos expulsada per doble groga, una per una falta sobre Esther Ramos i l’altra per protestar. Finalment, Núria Ortega marcaria el definitiu 6-3 després de rebre una passada de Segu, superar en velocitat a la defensa i batre a Delia per última vegada en el partit. El partit acabaria amb un resultat cruel per les jugadores verdes i que complica les opcions de poder salvar-se, ja que segueixen a 7 punts de la permanència, però quedant 15 en joc.

El pròxim partit del Cerdanyola serà dintre de dues setmanes, ja que la setmana vinent l’equip descansa, amb l’esperança de que cap rival directe sumi punts.

FITXA DEL PARTIT:

FONTSANTA-FATJÓ (6): Delia, Andrea BlazquezMabel, Cristina Del Olmo (Cunningham 59), Ariana Martos, Andrea Altmann, Berta Riera, Jessica Pastor (Ainhoa Adame 59), Paula Gérboles (Baldé 70), Irene Iglesias, Laura Blanco.

CERDANYOLA FC (3): SeguSheila (Irene Montolio 46), Mel (Paula González 60), MaudEsther Ramos; Michi, Irene Canel (Laura Illa 46); Naiara Otero (Melania 50), Gemma, Nuria Ortega; Georgia Sampietro.

Gols: 1-0 Paula Gérboles (16), 2-0 Paula Gérboles (25), 2-1 Maud (32), 3-1 Paula Gérboles (40) , 4-1 Irene Iglesias(43), 5-1 Irene Iglesias (44), 5-2 NÚria Ortega (67), 6-2 Ainhoa Adame (81), 6-3 NÚria Ortega (88).