Repartiment de punts entre Cerdanyola FC i Santfeliuenc FC

Santfeliuenc FC 0 – Cerdanyola FC 0

El Cerdanyola ha sumat un empat sense gols a Les Grases  i es manté a l’onzena posició amb 43 punts. Un cop més, les lesions han penalitzat al conjunt vallesà, aquest cop la mala fortuna l’han protagonitzada Òscar Garcia, que havia de ser substituït als pocs segons del xiulet inicial, i De la Torre, a la segona meitat.

La primera part ha estat igualada en el joc tot i que els visitants han tingut les ocasions més clares. Romo amb una canonada des de fora de l’àrea feia lluir un Del Rio que avui tornava a la titularitat. Ruben posava la rèplica rematant per sobre el travesser una centrada de Guille Torres. En el tram final, Del Rio ha tornat a intervenir de forma providencial, primer en una rematada de cap d’Adri Recort i poc després en un mà a mà davant Gibert. Amb la igualada en el marcador arribàvem al descans.

A la represa, el conjunt de Toni Carrillo ha sortit amb molta empenta. Roger i Albert Lòpez han buscat el gol des de fora de l’àrea però la pilota sortia desviada. Dani Martí també ho ha intentat amb una rematada acrobàtica que es perdia fora per poc. Els locals tenien dificultats per apropar-se a la porteria de Del Rio, però en una jugada a pilota aturada, Nacho ha estavellat una rematada al travesser. La resposta l’ha donada Guille Torres amb una falta directe que també ha desviat el travesser, de la mateixa manera que el posterior xut de Roger. En el temps afegit, Roger ha tingut l’última ocasió amb un xut que ha sortit fregant el pal després d’una gran jugada d’Aliaga. Al final, repartiment de punts entre dos equips situats a la zona mitjana de la classificació.

El Cerdanyola disputarà la jornada 35, a Fontetes davant el FC Vilafranca, diumenge vinent a les 12h.

Fitxa tècnica:

Santfeliuenc FC: Aragón, Eric (Albert, 14′), Juanjo, Adri Recort (David López, 61′), Josele, Romo, Adri Garcia, Pol (Collado, 61′), Kevin, Gibert i Nacho.

Cerdanyola FC: Del Rio, Alex Torres, Dani Martí, Guille Torres, David López, Ruben, Pitu, Oscar Garcia (De la Torre, 3′; Aliaga, 51′), Javi López, Roger i Albert López

Àrbitre: Romero Freixas ha amonestat a Adri Garcia i Pol pels locals, i Guille Torres i Roger pels visitants.