El Cerdanyola guanya a Canet en un final d’infart

CANET FS, 3 – CERDANYOLA FC, 4

Els de David Herraiz s’emporten 3 punts molt importants quan perdien el partit a falta de 20 segons per acabar amb dos gols de Marc Hermosel que capgiraven el marcador sobre la botzina.

Els verd-i-blancs començaven molt millor que el rival el matx. I el domini i les ocasions dels primers 10 minuts només arribaven del bàndol cerdanyolenc. Al minut 7, Hermosel obria el marcador pel Cerdanyola. I encara tindrien ocasions per eixamplar el marcador com la de Guerrero que fallava tot sol una rematada al segon pal. Quan la intensitat del Cerdanyola ha afluixat i l’equip començava a estar físicament desgastat, el Canet ha crescut i avançat metres. Un parell de pals apropaven l’empat i el Fran Herruzo sota pals aturava les ocasions locals davant d’un pavelló ple de gom a gom que feia força perquè l’equip empatés el partit. I així va ser quan al minut 18, Donadeu feia el gol de l’empat. Amb aquest 1-1 s’arribaria el descans.

Els dos equips sabien que era una final, i els dos equips anirien a buscar la victòria. Així doncs, a la segona part es descontrolava el partit i veiem intercanvi de cops dels dos conjunts. Al minut 25, el Canet s’avançava per primer cop al marcador amb un altre gol de Donadeu. Eren els moments més durs pels d’Herraiz que a més veien com expulsaven el seu porter Fran per doble amonestació. Entrava el Kun però l’equip es quedaria 2 minuts en inferioritat. Però l’equip va tirar de coratge i va aguantar aquesta interioritat tot i les embranzides del Canet. En els últims 8 minuts, l’equip creixia i avançava metres però tampoc tenien sort de cara a porta: Guerrero es topava amb el pal i després fallava una clara ocasió. Herraiz optava pel porter jugador al tram final, i quan només faltaven 2 minuts Guerrero feia l’empat a 2. Però encara cap dels dos equips havien dit l’última paraula i el Canet es tornaria a avançar a falta de 27 segons amb un gol de Joan Sànchez que feia caure el pavelló. Quan semblava tot acabat, a la desesperada, el Cerdanyola feia un altre cop l’empat per mitjà d’Hermosel just després de servir de mig camp. En els últims segons, el Canet bolcat en atac buscava el gol de la victòria però en l’última jugada el Cerdanyola sortia al contraatac i disposava d’un servei de banda a falta de 4 segons. I aquí arribava el miracle, quan Ortega assistia a Hermosel que amb cama esquerra feia el gol sobre la botzina que donava la victòria als verds.

Victòria molt important que necessitava l’equip que portava jornades fent bons partits però sense el premi dels punts. Tot i això, el míster recorda que “encara queda molt, res està fet”.

FITXA DEL PARTIT:

CANET FS (3): Estrada (P), Donadeu (2), Joan (1), Raul i Alejandro – cinc inicial – Aaron, Víctor, Roger, Jordi, Josep, Jacobo i Gerard.

CERDANYOLA FC (4): Fran (P), Javi, Marc (3), Eric i Ortega – cinc inicial – Kun (P), Álex, Guerrero (1), CarlosHichamGuille i Dani.