Els Infantils del futbol sala

Infantil A, amb ganes d’aprendre i competir

Segons ens explica el míster, Ricard Liñán, “l’equip ha comptat des del principi de temporada amb una plantilla àmplia de jugadors, i això ens permet realitzar sessions d’entrenament amb una gran varietat d’exercicis dinàmics i conceptes que són de gran ajuda per a millorar en els partits. La clau de la bona temporada crec que ha pogut ser el saber trobar solucions a les dificultats que anem trobant els caps de setmana en competició, intentant donar resposta i correccions en les sessions setmanals dels entrenaments”.

També destaca que “en alguns jugadors l’evolució és molt notable, no només a nivell tècnic, faceta que és molt important per a l’evolució del jugador en edat formativa, l’assimilació de conceptes a nivell tàcitc i d’estratègia ha millorat a mesura que avançava la temporada per part de tots els jugadors”.

Per acabar diu que “tot i que el balanç de la temporada és molt positiu i l’objectiu de la permanència està pràcticament assegurat, encara hem d’aprendre a saber gestionar diverses adversitats amb les quals ens trobem durant la temporada i que també és una part important de l’aprenentatge. A nivell global, el que més m’ha sorprès, sense dubte, són les ganes d’aprendre que des del primer dia tenen tots els jugadors. Potser hem de continuar millorant d’aquí a final de temporada en esperit d’equip que en alguns moments hem necessitat per a superar situacions adverses i sense dubte comptar amb tota la plantilla al 100% de condicions”.

Infantil Futbol Sala, Segona Divisió, Grup 4: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-sala/lliga-segona-divisio-infantil-futbol-sala/grup-4

Infantil B, les lesions no ajuden

El Francesc López, l’entrenador de l’equip, ens diu que “l’Infantil B és un equip format per nou jugadors dels quals tan sols dos són de segon any. Actualment estem per sota de la part mitjana de la classificació amb molta diferència de punts amb els altres equips. Aquesta temporada s’està fent complicada degut a les contínues lesions dels jugadors, provocant que cada setmana siguem 3 jugadors menys com a mínim. Però gràcies al suport d’altres jugadors de l’Aleví B i l’Aleví A hem pogut entrenar i jugar partits que no podríem haver jugat per falta de jugadors. Encara així, tot això provoca una irregularitat en tot el grup i ens impedeix continuar avançar com ens agradaria en conceptes com la rotació, la pressió en Y o l’introducció del joc de 5”.

Infantil Futbol Sala, Tercera Divisió, Grup 3: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-sala/lliga-tercera-divisio-infantil-futbol-sala/grup-3