El Cerdanyola FC vol tornar a guanyar a Les Grases

La lliga de Tercera Divisió no s’atura i arriba la jornada 34 on el primer equip del Cerdanyola FC jugarà diumenge al Municipal Les Grases contra el Santfeliuenc FC. El conjunt entrenat per Toni Carrillo, onzè classificat amb 42 punts, no es conforma amb estar situat a la zona mitjana de la taula i encara la recta final del campionat amb la intenció clara de quedar el més amunt possible. Per la seva part, els santfeliuencs estan situats només un punt per sota dels vallesans i no travessen el seu millor molt amb una victòria en els últims cinc enfrontaments. El partit començarà a les 18h i serà arbitrat per Gonzalo Romero Freixas.

Toni Carrillo senyala la càrrega de treball que ha tingut la plantilla l’última setmana i més amb les lesions que estan penalitzant el rendiment general: “en les últimes jornades hem tingut baixes importants que ens han condicionat en no poder fer rotacions i que els jugadors arribin frescos al partit. Condiciona l’estat físic i més en una setmana de tres partits”. Carrillo espera que el duel de diumenge sigui igualat entre “dos equips semblants que vam pujar el mateix any a Tercera i que a dia d’avui tenen l’objectiu assolit. Però volem continuar sent ambiciosos i demostrar un cop més el bon rendiment que està oferint l’equip fora de casa”. Respecte el Santfeliuenc FC destaca que “és equip humil amb un entrenador experimentat. Té  un perfil molt semblant al nostre”.

En l’apartat de baixes trobem Arnau Tobella, Alberto Garcia, Uri Escabrós lesionats i Carlos Cano sancionat.

Santfeliuenc FC – Cerdanyola FC

24-03-2019 | 18h | MPAL. LES GRASES