Massa càstig pel Cerdanyola FC a Fontetes (0-3)

Cerdanyola FC 0 – CE Hospitalet 3

El Cerdanyola no ha pogut sumar en l’enfrontament a Fontetes contra un Hospitalet que ha demostrat màxima efectivitat de cara porteria. Abans de començar el partit, el president del Cerdanyola FC, Felipe López, ha fet entrega d’una placa commemorativa a Toni Carrillo pels seus 400 partits com entrenador del primer equip del club.

Els vallesans han dominat els primers minuts amb un joc intens i vertical. Les ocasions han arribat de les botes d’Alex Torres, Roger i David López. Però en la primera arribada dels visitants, Juste obria el marcador aprofitant un rebuig de Briones que havia aturat una rematada de David Jiménez. Massa càstig per un equip decidit a recuperar les bones sensacions a Fontetes. El gol ha fet mal als verds que han fregat l’empat poc abans del descans amb una falta directe a la frontal de l’àrea que Cano no ha pogut transformar en gol. Amb el 0-1 s’arribava al descans.

A la represa, un altre gerro d’aigua freda. Salinas rematava al fons de la xarxa una centrada des de banda dreta de David Jiménez. La més clara pel Cerdanyola l’ha tingut Javi López en el 81′, quan estavellava la pilota al travesser i el xut posterior d’Albert López el desviava Aliaga. I quan semblava que els homes de Toni Carrillo retallarien la distància en l’electrònic, Ton ha sentenciat en un contraatac. Un resultat massa dur pels mèrits dels dos equips.

El Cerdanyola FC tornarà a jugar el proper diumenge, al camp del Santfeliuenc FC a les 18h.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Briones, Alex Torres, Dani Martí, David López, Guille Torres, Ruben, Aliaga, Oscar Garcia, Cano (Wilber, 86’), Roger (Javi López, 57’) i De la Torre (Albert López, 62’).

CE Hospitalet: Aliaga, Juste, Rodri, David, Salinas (Pakina, 64’), Bruno, Diego, Ripoll (Alfonso, 75’), David Jiménez (Ton, 70’), Eudald I Dani

Gols: 0-1 Juste, 17’; 0-2 Salinas, 46’; 0-3 Ton, 86’.

Àrbitre: Navarro Garcia ha amonestat a Guille Torres, David López, Oscar Garcia i Cano pels locals; i Aliaga, Juste i Rodri pels visitants.