El Cerdanyola FC inicia una col.laboració amb el Girona FC

El club gironí realitzarà un campus d’estiu a les instal•lacions del club cerdanyolenc. Carles Planchart i Jordi Guerrero han presentat el projecte en un Ateneu ple de gom a gom.

El Cerdanyola Futbol Club ha celebrat, aquesta tarda, l’acte de presentació de l’inici de col·laboració entre el club verd i blanc i el Girona FC. Amb un Ateneu ple de gom a gom de jugadors i jugadores del club i de familiars, l’acte ha comptat amb la presència de Felipe López, president de l’entitat, Carles Planchart, analista tècnic del Manchester City, i Jordi Guerrero, que ha format part del cos tècnic de Pablo Machín al Sevilla FC i al Girona FC.

Fotos cedides pel Cerdanyola al Dia.

Dos clubs humils

El Cerdanyola Futbol Club, creat l’any 2006 de la fusió dels cinc clubs de la ciutat, és un club jove, humil i que en els darrers anys ha intentat adaptar-se a les circumstàncies del futbol actual, impulsant no només la vessant esportiva dels seus futbolistes, sinó també treballant en la vessant social amb projectes de col•laboració contra el càncer, d’inclusió social, o la recollida d’aliments i joguines. En aquest sentit, i amb l’objectiu de seguir creixent i millorant la qualitat esportiva, ha trobat en el Girona FC un mirall on veure’ns reflectits. Un club que comparteix (a altres dimensions) una filosofia, uns valors i una metodologia de treball en la que el Cerdanyola FC creu fermament. Per això s’inicia ara un primer projecte de col•laboració amb el campus d’estiu del Girona FC a les instal.lacions vallesanes. Durant la sessió de presentació, Felipe López ha destacat la importància de poder crear vincles entre els dos clubs i poder créixer aprenent de professionals de la talla de Planchart i Guerrero. Per la seva banda, els directors tècnics del campus han destacat l’expansió de la marca Girona FC per Catalunya, i l’aposta per fer de les instal·lacions de la Bòbila-Pinetons una nova seu del campus d’estiu. Planchart i Guerrero han exposat la metodologia de treball, la filosofia del campus i els por menors del treball que es realitzarà amb jugadors i jugadores.