Els Infantils A, B i C

Infantil A, un equip fet a mida

L’Adrià López, ens explica que “l’equip està posicionat a la classificació en cinquè lloc, a la lliga més fort de les quatre preferents que hi ha en quant a puntuació. Sí que es veritat que ens va costar molt arrencar ja que la meitat de l’equip era de fora, i els jugadors venien de diferents categories i acoplar-se a la manera de treballar i jugar del míster ens va costar unes setmanes. Tot i això, hem competit tots els partits inclós amb els líders. I l’objectiu en acabar la temporada és aconseguir que realitzin el model de joc que vam proposar des d’un bon començament i millorant al llarg de la temporada. Ara mateix estic molt content perquè es veu una evolució molt gran i això significa que les coses van fins i tot millor del que esperàvem!”.

Infantil, Preferent, Grup 3: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/preferent-infantil/grup-3

Infantil B, en bona dinàmica

L’entrenador Cristian Gómez diu que “l’Infantil B és un equip format per jugadors la majoria de segon any i amb quatre jugadors de primer. Actualment està col·locat a la part mitja de la classificació, encara que la primera volta de la temporada ha sigut complicada a nivell de resultats ja que hem estat molt irregulars sense poder trobar la linea de joc que ens agradaria. En aquests moments, hem aconseguit a base de treball diari revertir la situació, i a dia d’avui podem dir que som un equip que ha trobat la regularitat que es venia buscant des del principi acompanyat d’una bona dinàmica de resultats que ens ha portat a set partits seguits sense conèixer la derrota. L’objectiu pel que resta de temporada és seguir millorant tant individual com colectivament, i continuar amb la bona dinàmica actual”.

Infantil, Primera Divisió, Grup 6: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/infantil-primera-divisio/grup-6

Infantil C, en un ambient idoni

Diu el Diego Pérez, el míster de l’equip, que “s’està aconseguint un ambient idoni per a la pràctica d’aquest esport. Això facilita a l’hora d’aprendre i gaudir formant-nos. Sent un grup molt intel·ligent, a part de les seves inquietuts, fan que cada dia sigui una gran oportunitat per a millorar”.

Infantil, Segona Divisió, Grup 52: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/infantil-segona-divisio/grup-52