Els Infantils D, E i F

Infantil D, una “segona família”

L’entrenador, Pol Ortega, ens comenta que “l’equip era totalment nou i els nens havien de conèixer-se”. Ens explica que van començar la temporada “amb certs dubtes. Anaven passant els mesos i els nois ja s’anaven coneixent i deixant la timidesa enrere”. Pel que fa a la lliga, diu que ha estat “una muntanya rusa. Partits on hem estat avions i altres on no tant…”. Actualment l’equip va setè i l’objectiu és “intentar escalar alguna posició més”. Diu que el que més destaca és “lo bé que es porten entre ells, molt bon rotllo, molt bon ambient… en resum, una segona família!”.

Infantil, Segona Divisió, Grup 56: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/infantil-segona-divisio/grup-56

 

Infantil E, adaptant-se molt bé al canvi

Segons els entrenadors, l’Adrián Ibáñez i el Pol Mesa, diuen que “l’equip és sisè a la classificació. Per a ser de primer any tots, estem en una molt bona posició. El treball que estem fent aquest any és ensenyar-lis la col·locació al camp ja que és un salt molt gran d’aleví futbol 7 al futbol 11. Estem fent un bon treball!”.

Infantil, Segona Divisió, Grup 54: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/infantil-segona-divisio/grup-54

Infantil F, assimilant nous conceptes

L’equip de Tomás Sánchez e Izan López és un equip, segons expliquen els propis entrenadors, “de primer any al complet, excepte un únic jugador de segon any. Estem classificats a la part baixa. L’equip està en temps d’adaptació al futbol 11, i poc a poc van assimilant els conceptes. L’objectiu de cada a final de temporada és formar jugadors per l’any vinent competir en algunes categories superiors”.

Infantil, Segona Divisió, Grup 51: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-11/infantil-segona-divisio/grup-51