El Cerdanyola tira d’èpica però sense premi

Foto: Lali Álvarez (TOT Cerdanyola)
CERDANYOLA FC, 5 – CCR CASTELLDEFELS, 8

Els de David Herraiz capgiren un marcador advers al descans de 0-4 i a falta de 3 minuts el CCR acaba fent-se amb els 3 punts.

El CCR sortia molt fort i al minut 3 i 4 ja posava el 0-2 al marcador amb gols de Toti i Ari Santos, ex jugador del Barça i de la selecció brasilera. El Cerdanyola arribava a porteria però amb molt desencert i el rival aprofitava la seva condició de favorit per ser el líder invicte de la categoria per eixamplar encara més la distància amb el 0-3 obra de Andresito. Abans del descans el Cerdanyola continuaria sense aprofitar les seves ocasions i el CCR encara en faria el quart per posar el 0-4 al marcador, de nou gol de Toti. Un resultat massa abultat pel que es veia a la pista.

Malgrat tot, els verds no baixarien els braços i en començar la segona part, Álex Peramos feia el primer dels locals. El Cerdanyola no es conformava i Ortega feia el 2-4. I arribava el minut d’or del Cerdanyola quan entre el 33 i el 34 feia el 3-4 primer obra de Peramos, i després empatava el partit Dani Alonso, i tot seguit Guerrero culminava la remuntada amb el 5-4 a falta de 6 minuts. Aleshores, els minuts restants el CCR jugaria amb el porter jugador, joc que aprofitava per empatar el partit al minut 37, i capgirar el marcador a falta de 1 minut i poc amb el 5-6. En l’últim minut el Cerdanyolia rebia dos gols més per pèrdues en el joc de cinc.

Derrota a casa en un partit que semblava tancat al descans però on al final ha exigit al líder competir fins a l’última jugada.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (5): Kun (P), Ortega (1), Álex (2), Hicham i Javi – cinc inicial – Fran (P), Marc, Guille, Dani (1), Guerrero (1), Carlos i Eric Mesquita.

CCR CASTELLDEFELS (8): Marc (P), Gordillo, Ari (1), Toti (2) i Óscar Agustí – cinc inicial – Arnau (P), Andresito (1), Toni (1), Dani (1), Héctor (2), Roger i Chechi.