Els Alevins del futsal

Aleví A, un equip coral molt treballat

Ens explica l’Héctor Castillo, el seu entrenador, que “la majoria de l’equip es coneixen des de fa temps i juguen junts des de petits. Això fa que s’entenguin a la perfecció i juguin molt bé! A més a més, les noves incorporacions aporten moltes coses a l’equip que el fa encara més complet. La veritat és que estic molt satisfet amb la temporada. Anem quarts i l’objectiu és acabar entre els tres primers. Però es un equip que fa molta pinya perquè tots són molt bons amics i gaudeixen molt de cada entrenament i partit, i això ja fa que la temporada valgui la pena”.

Aleví Futbol Sala, Segona Divisió, Grup 4: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-sala/lliga-segona-divisio-alevi-futbol-sala/grup-4

Aleví B, en constant progressió

Segons el Biel Fernández, l’entrenador de l’equip, “L’equip es troba al mig de la taula classificatòria. L’objectiu del grup és formar-se com a jugadors i com a persones, competint i gaudint a cada partit, sempre intentant millorar passan-t’ho bé”.

Aleví Futbol Sala, Tercera Divisió, Grup 2: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-sala/lliga-tercera-divisio-alevi-futbol-sala/grup-2