El Cerdanyola FC vol seguir amb la bona dinàmica a domicili

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge la jornada 32 al camp de l’Energia, davant la UE Sants. Els verds, dotzens amb 41 punts, buscaran seguir amb la bona dinàmica lluny de Fontetes on han demostrat ser un equip molt competitiu. Per la seva part, els barcelonins, quinzens amb 32 punts, vénen d’encaixar una derrota al camp del Vilafranca i necessiten puntuar per allunyar-se de la zona calenta de classificació. El duel serà dirigit per Josep Ollé Lladó i començarà a 12.15h.

Toni Carrillo reconeix que en el partit de la passada jornada contra la Pobla de Mafumet “ens va faltar intensitat. És veritat que estem fent una bona temporada però volem més i hem de treballar per pujar llocs a la classificació”. Respecte el rival de diumenge, Carrillo apunta que “és un equip compromès, solidari i que afronta cada duel amb molta intensitat, i segur que ens posarà les coses difícils. Fora de casa estem donant un gran rendiment i volem seguir en aquesta línia”.

En l’apartat de baixes, els verds perden Arnau Tobella, Alberto Garcia i Javi López per lesió, i Oscar Garcia sancionat.

UE Sants – Cerdanyola FC

17/03/2019 | CAMP DE FUTBOL DE L’ENERGIA