Futbol per a tothom

El Cerdanyola FC inicia un nou projecte de futbol inclusiu amb la Fundació Creactiva Catalònia.

Aquest dimecres, el camp de la Bòbila-Pinetons ha acollit el primer entrenament conjunt entre jugadors del Cadet D del Cerdanyola FC i esportistes de la Fundació Creactiva Catalònia. Un projecte de caire social i inclusiu, on es posa en valor que el futbol és un esport per a tothom. En aquest sentit, el club durà a terme, un cop al mes, un entrenament conjunt entre jugadors i jugadores verd i blanques i esportistes amb discapacitat de la Fundació.

Aquesta iniciativa serà un dels projectes de caràcter social més important que treballarà el club a curt i mitjà termini. La de dimecres, ha estat una primera experiència molt positiva i enriquidora pels jugadors del nostre club i pels nostres convidats que han gaudit d’un gran entrenament on no hi han faltat els somriures, l’esforç, el treball i el companyerisme.

El Grup Catalònia (www.grupcatalonia.org) presta una assistència integral a les persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu de proporcionar-los integració, socialització i qualitat de vida.