Els Alevins A, B i C

Aleví A, lluitant per l’ascens a Preferent

L’Álex Ros, entrador de l’equip, ens comenta que “l’equip està segon classificat a la lliga realitzant una gran temporada, només havent perdut un partit i empatant-ne dos. Tot i un començament una mica dubtós, traient els partits per la mínima i amb patiment, l’equip va agafar una molt bona dinàmica de victòries solvents i només veient-se trencada pel C.E. Manresa, líder invicte de la categoria. Es segueix treballant i incidint sobre els conceptes tàctics del futbol 7, i gests tècnics de cara a l’evolució dels jugadors per les següents etapes formatives”. I afegeix que “de cara al final de temporada l’objectiu és guanyar tots els partits restants i acabar amb els màxims punts possibles, ja que l’ascens com a primer classificat està molt difícil”.

Aleví Primera Divisió, Grup 5: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-primera-divisio/grup-5

Aleví B, objectiu permanència

Marc Bonamich, entrenador de l’Aleví B, ens comenta que “després de la victòria al camp d’un rival directe, Escola Bonaire, l’equip està fora de les places del descens. L’objectiu d’aquest equip és créixer com a grup, capgirar la dinàmica negativa de resultats que porta i seguir evolucionant en lluita per la permanència a la categoria de Primera Divisió”.

Aleví Primera Divisió, Grup 6: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-primera-divisio/grup-6

Aleví C, millorant en una lliga complicada

L’Albert Serrat, el míster, ens explica que “l’equip està bé. Són nens de primer any on el grup és molt difícil ja que juguen contra nens de segon any”. A més, afegeix que “hauríem de tindre més punts però per físic i baixes de jugadors no ha pogut ser”. Per últim, diu que “l’objectiu de l’equip és que els jugadors i l’equip millori tant personalment com futbolísticament”.

Aleví Segona Divisió, Grup 14: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-segona-divisio/grup-14