Els Alevins D, E, F i G

Aleví D, donant guerra en una lliga molt dura

L’Aleví D, equip entrenat per l’Óscar Macías, és un equip que competeix en segona divisió “normalment contra nens d’un any més gran” pel que ens diu el seu míster. Tot i això, es troben a la part mitjana de la taula de classificació, cosa que té mèrit. Ens explica l’entrenador que “vam fer un inici fenomenal però també vam passar unes setmanes dures, però és normal, això és el futbol!”. Acaba comentant que en general creu que “s’està fent un bon treball. Sempre es pot millorar i aquest és el nostre objectiu: millorar tant físicament com tècnicament”.

Aleví Segona Divisió, Grup 13: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-segona-divisio/grup-13

Aleví E, joc combinatiu i zona alta de la classificació

Víctor Creus, màxim responsable de l’equip, ens explica que “l’ equip ara mateix es troba cinquè a la classificació de la lliga. L’evolució de l’equip és constant però encara hi ha marge per a millorar i temps per continuar treballant. És un equip basat en el joc combinatiu gràcies a la gran qualitat técnica dels jugadors”.

Aleví Segona Divisió, Grup 11: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-segona-divisio/grup-11

Aleví F, en la lluita per l’ascens

Segons l’entrenador de l’Aleví F, Dani Martínez, ens diu: “Ocupem la quarta posició, competim tots els partits bé. L’equip ha millorat molt tècnicament des del principi, i ha entés molt bé la manera proposada de jugar. Hem de tractar de controlar millor les emocions i els petits detalls del joc. L’objectiu es seguir progressant col·lectiva i individualment, i quedar el més a dalt possible”.

Aleví Tercera Divisió, Grup 52: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-tercera-divisio/grup-52

Aleví G, amb il·lusió i gaudint fins al final

L’equip dirigit pels germans Daniel i Adrián Calet està situat a la zona mitjana de la taula de classificació. Diuen els entrenadors que “l’objectiu del grup és quedar a la part més alta possible de la classificació, i per sobre de tot acabar la temporada gaudint i amb la mateixa il·lusió o més del que vam començar”.

Aleví Tercera Divisió, Grup 48: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-tercera-divisio/grup-48