Els Alevins H, I, J i K

Aleví H, preparant-se per a competir

L’Adrián Ibáñez i la Yaiza Álamo, els místers de l’equip, destaquen que “per a ser un equip de primer any, estan a la part mitjana de la taula, i l’equip transmet que està en constant aprenentatge. Estan evolucionant de forma positiva i treballem perquè la propera temporada puguin competir i poder lluitar per estar més amunt”.

Aleví Tercera Divisió, Grup 51: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-tercera-divisio/grup-51

Aleví I, amb moltes ganes d’aprendre

Pel que ens explica Sergi Lluch, l’entrenador de l’equip, diu que “es troben actualment en línia ascendent, de menys a més pel que fa al joc. Per a la meitat de la plantilla, és el primer any jugant a futbol, i en general la progressió és bona. El més important és que els jugadors tenen molta fam d’aprendre”.

Aleví Tercera Divisió, Grup 53: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-tercera-divisio/grup-53

Aleví J, una “família” plena de valors

Pel que expliquen els entrenadors, el Miquel Gervilla i l’Eduardo Moreno, “l’equip va 15è amb 5 punts. Tot i que els números diuen el contrari, les sensacions són molt bones, ja que s’ha de tenir en compte que es el primer any que juguen a futbol a nivell competitiu. La cohesió d’equip és excel·lent i els valors els tenen, que era el nostre objectiu primordial. No som un equip guanyador, som una família”.

Aleví Tercera Divisió, Grup 49: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-tercera-divisio/grup-49

Alevi K, equip nou però amb bons resultats

Els entrenadors, Pau Berenguer i Xavi Aubach, comenten que “aquest equip ha començat de 0, amb jugadors nous al club i alguns sense haver jugat mai, però l’equip transmet bones sensacions i al ser un nou equip estan traient uns resultats millors dels esperats. Han evolucionat millorant el seu joc com a equip i ens estem centrant molt en això i la sortida de pilota jugant per sota. El club tenia com a objectiu que aprenguessin. Als entrenadors, a part d’aquest objectiu, ens agradaria quedar entre els 10 primers”.

Aleví Tercera Divisió, Grup 50: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/alevi-tercera-divisio/grup-50