L’ Aleví Femení: aprenent, gaudint i competint

L’Aleví Femení del nostre club, equip entrenat per la Sheila Atarés i la Judith Torras, està fent una temporada perfecta. Les entrenadores diuen que “l’equip està avançant molt bé la temporada, ens trobem situades a la primera posició de la classificació gairebé durant totes les jornades de la lliga. El nostre objectiu sobretot és que aprenguin el màxim les nostres jugadores i veure una millora des de l’inici fins al final de temporada. Volem fomentar sobretot les ganes d’aprendre i passar-ho bé. A part de tot això, si podem aconseguir mantenir-nos en primera posició, seria un gran triomf”.

Així doncs, un equip que aprèn, gaudeix i, a més a més, competeix i se situa a la part més alta de la classificació… què més els hi podem demanar?

Competició

Segona Divisió Femení Aleví, Grup 4: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-femen%C3%AD/segona-divisio-femeni-alevi/grup-4