El Cerdanyola FC perd a Fontetes davant la Pobla de Mafumet

Cerdanyola FC 0 – CF Pobla de Mafumet 2

El Cerdanyola FC no ha pogut retrobar-se amb la victòria a Fontetes i ha caigut derrotat davant la Pobla de Mafumet amb un doblet de Joel Marín. Els homes de Toni Carrillo se situen dotzens amb 41 punts.

El duel ha començat amb molta igualtat i sense un dominador clar, tot i eren els verds qui tenien més la possessió de la pilota. Cano ha avisat primer amb una falta directa a la frontal de l’àrea que sortia per sobre del travesser. Les ocasions arribaven en comptagotes i amb molt mitgcampisme pels dos equips. En el 24’, patíem un mala notícia amb forma de lesió. Javi Lòpez marxava lesionat i deixava el seu lloc a Oscar Garcia. Amb el pas dels minuts els tarragonins han reaccionat i Joel Marín avisava amb un xut que desviava Del Rio. Fins que en el 27’, el mateix Joel rematava amb el cap una assistència de Jesús López que agafava el porter local avançat i sense opcions per evitar el primer gol visitant. Albert López ha buscat l’empat amb una canonada des de fora de l’àrea, però Cordero atrapada el llançament. Amb el 0-1 arribàvem al descans.

A la represa, el Cerdanyola ha sortit amb empenta i la intenció clara d’aconseguir la igualada. Alex Torres i Carlos Cano no trobaven porteria per poc en els primers minuts. Carrillo ha donat entrada a Pitu i Aliaga per intentar tenir més verticalitat, però avui la sort no estava aliada amb el Cerdanyola. I en el 84′, la Pobla ha fet el segon. Un contraatac portat per Cissé en banda dreta, ha acabat amb una centrada que Joel Marín ha transformat amb la sentència. Massa càstig pels vallesans que seguien cercant l’empat. Al final, 0-2 per un Cerdanyola que disputarà la següent jornada al camp del Sants, diumenge 17 de març a les 12:15h.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Del Rio, Álex Torres (Aliaga, 64’), Dani Martí, David López (Pitu, 64’), Guille Torres, Uri Escabrós, Angel de la Torre, Roger, Cano, Javi López (Oscar Garcia, 24’) i Albert López.

CF Pobla de Mafumet: Cordero, Garzón, Roger Escribà (Sanz, 67’), Osuna, Pol Domingo, Bernat Guiu (Pol Prats, 46’), Montero, Jesús López, Joel Marín (Koné, 85’), Garcia i Cissé.

Gols: 0-1 Joel Marín, 26; 0-2 Joel Marín, 84’.

Àrbitre: Fernández Morillo ha amonestat a David López, Ángel De la Torre, Javi López, Albert López i Òscar Garcia pels locals, i Osuna i Bernat Guiu pels visitants.