Derrota a la pista del Mataró

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 5 – 2 CERDANYOLA FC

El Cerdanyola torna a deixar-se punts en un partit que va competir de principi a final però que l’encert del Mataró va acabar decidint.

El partit començava de la millor manera possible: amb gol de Guerrero als 40 segons que obria el marcador pels visitants. I no només això, sinó que la intensitat dels d’Herraiz feia que arribessin nombroses ocasions que no acabaven materialitzan. Després d’una molt bona primera part, en l’últim minut, Joel empatava el partit en una magnífica jugada de pívot. 1-1 al descans però els verds estaven realitzant un bon matx.

A la segona part, el Cerdanyola va afluixar físicament i el Mataró ho va aprofitar marcant dos gols als minuts 23 i 24, a través de Joel i de Del Barco. Amb el 3-1 semblava que el Cerdanyola ja abaixaria els braços però més lluny d’això, reaccionava a falta de 10 minuts, Marc Hermosel retallava distàncies amb el 3-2. Quan el Cerdanyola més s’ho creia i més a prop estava l’empat, Guille es topava amb el pal que evitava l’empat a 3 i a la següent jugada el Mataró marcava el 4-2, gol de Llibert al minut 35. Els verds ja jugarien el que restava amb porter jugador i els locals encara marcarien un altre gol gràcies a un xut llunyà de Rafa fent el 5-2 final.

FITXA DEL PARTIT:

FUTSAL MATARÓ (5): Isaac (P), Del Barco (1), Llibert (1), Rafa (1) i Pano – cinc inicial – Paco (P), Mamadou, Azard, Joel (2), Adagi, Miki i Uri.

CERDANYOLA FC (2): Fran (P), Javi, Álex, Guerrro (1) i Ortega – cinc inicial – Kun (P), Guille, Dani, Marc (1), Hicham, Carlos i Eric.