El Cerdanyola FC vol donar continuïtat al triomf aconseguit a Ascó

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge el Club de Futbol Pobla de Mafumet en un duel on els homes de Toni Carrillo buscaran tornar a guanyar a Fontetes per fer-se forts també a casa. Els vallesans, onzens amb 41 punts, encaren l’últim tram de la temporada amb la il·lusió de seguir pujant llocs a la classificació i apropar-se a la part alta de la taula. Actualment tenen les places de promoció d’ascens a set punts. Per la seva part, el conjunt entrenat per Alberto Gallego suma dues victòries consecutives que fan oblidar l’inici complicat d’any que ha tingut el conjunt tarragoní. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per José Antonio Fernández Morillo.

Toni Carrillo destaca la importància de guanyar diumenge que permetria mirar amunt a la classificació: “La victòria contra l’Ascó ens ha anat molt bé per reforçar la confiança, i ara buscarem donar continuïtat a les victòries per seguir pujant posicions”. Respecte les dificultats que estan mostrant els verds quan juguen com a locals explica que “és la tendència de la categoria. Hi ha molts equips que no acaben d’aconseguir tots els punts que haurien de sumar, i això fa que sigui difícil assolir la continuïtat. La majoria d’equips han tingut dificultats com a locals, inclús els situats a la part alta. En aquest moment som el quart millor equip fora de casa, però a casa ens estan penalitzant força els empats”.

Respecte el rival de diumenge, Carrillo explica que “la Pobla és un equip que juga molt bé a futbol, amb bon tracte de pilota com és habitual en els filials. Tenen jugadors que vénen d’altres equips de Tercera o categoria superior i altres de la pedrera del Nàstic.  Competeixen bé”. De cara el partit de diumenge, Alberto Garcia i Arnau Tobella seran baixa per lesió.

Cerdanyola FC – CF Pobla de Mafumet

10-3-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes