Els Benjamins A, B i C

Benjamí A, un dels benjamins destacats a Catalunya

L’equip és ara mateix tercer classificat a preferent, la lliga de més exigència de la categoria de Benjamí de futbol 7 a Catalunya, només per darrere del FC Barcelona A i del Cornellà A. Segons els entrenadors, Adrián Guerrero i Siscu Morales, “l’equip ha entrat a la segona volta de forma espectacular i ara mateix està mostrant el seu millor nivell de joc, i els resultats estan sent molt positius” com es pot veure en la seva genial posició a la taula de classificació. L’objectiu fins a final de temporada és mantenir aquesta tercera posició, que no serà gens fàcil.

Benjamí Futbol 7, Preferent, Grup 1: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/preferent-benjami/grup-1

Benjamí B, en la lluita per ser campió

Segon el seu entrenador, el Dani Martínez, “l’equip és molt competitiu, domina bé bastants registres, i ara mateix estem millorant els petits detalls per acabar de perfeccionar aquests registres. Som segons al G13, a quatre punts del líder. L’objectiu és ser campió a través del qual estem i hem estat treballant durant la temporada”.

Benjamí Futbol 7, Segona divisió, Grup 13: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/benjami-7-segona-divisio/grup-13

Benjamí C, candidat a l’ascens a primera

L’equip dirigit per Ángel Morán és segon classificat amb 43 punts (14 victòries, 1 empat i 3 derrotes), només 3 punts per sota del líder, el Polinyà que està amb 46 punts. L’equip lluitarà pel campionat de lliga i també per l’ascens de categoria a primera divisió.

Benjamí Futbol 7, Segona divisió, Grup 10: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/benjami-7-segona-divisio/grup-10