Els Benjamins D, E, F i G

Benjamí D, un equip intens i treballador

Víctor Creus i Lucas González, els entrenadors de l’equip, expliquen que “l’equip treballa bé, som intensos i ocupem bé els espais. Dominem la sortida de 2 i de 3, i sobretot, les transicions i les segones jugades”. En relació a la qualitat tècnica diuen que dominen allò més bàsic com els controls amb la cama llunyana i les passades tenses.

L’equip actualment es troba cinquè a la classificació amb 32 punts (10 victòries, 2 empats i 5 derrotes).

Benjamí futbol 7, Segona divisió, Grup 14: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/benjami-7-segona-divisio/grup-14

Benjamí E, en lluita per entrar a la part alta de la taula

L’equip ara mateix és vuitè a la classificació, i lluitant per entrar al Top 5. Segons l’entrenador, Miquel Gervilla, comenta que “hi ha hagut una millora en l’actitud i es nota que la competició els motiva”. L’equip de moment ha iniciat la segona volta amb els mateixos resultats que la primera.

Benjamí futbol 7, Tercera divisió, Grup 39: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/benjami-7-tercera-divisio/grup-39

Benjamí F, una temporada rodona

Pol Ortega, el míster de l’equip, destaca que està molt content i satisfet amb l’equip i diu que “l’equip està perfecte, estem fent una temporada de 10, rodona!”. Actualment són cinquens amb tot l’equip sent de primer any, sent un dels 3 equips menys golejats de la categoria, amb una defensa molt fèrria.

Benjamí futbol 7, Tercera divisió, Grup 40: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/benjami-7-tercera-divisio/grup-40

Benjamí G, millorant a bon ritme

Actualment l’equip es troba penúltim classificat amb 7 punts a la lliga. Segons l’entrenador, Adrià Vergara, la primera volta no ha estat del tot bona, ja que tots els jugadors són de primer any i, a més a més, molts mai havien jugat a futbol abans.

Ara, diu que es nota moltíssim que l’equip ha millorat perquè competeixen molt més els partits i ja no reben tantes golejades, tot i que destaca que encara falten moltes coses a millor abans que acabi la temporada. Generalment però, es troba satisfet amb l’equip, ja que diu que està evolucionant i millorant, i sobretot gaudint.

Benjamí futbol 7, Tercera divisió, Grup 38: http://fcf.cat/classificacio/1819/futbol-7/benjami-7-tercera-divisio/grup-38