El Benjamí de futbol sala, una de les sorpreses de la temporada

El Benjamí de futbol sala, l’equip federat més jove de la secció, està sent sense cap mena de dubte un dels equips destacats d’aquesta temporada. Una gran primera part de temporada els ha classificat al Campionat de Catalunya, i ara tenen el plaer de competir amb els millors equips benjamins de Catalunya.

Segons el que ens explica el seu entrenador Néstor Pando, el míster més veterà de la secció i un dels més experimentats en aquesta categoria que ja porta temps entrenant, l’equip va començar la temporada amb l’objectiu de quedar entre els 3 primers del seu grup, ja que és un bloc pràcticament format per jugadors de segon any i la temporada anterior van demostrar una gran evolució.

Després de finalitzar la lliga com a tercer classificat, amb només 2 derrotes i sent el segon equip menys golejat, van aconseguir el premi de classificar-se pel Campionat de Catalunya, on es classifiquen els millors equips de cada grup per competir en una nova lliga.

“En aquesta nova lliga no hi ha objectius marcats” diu el Néstor, que només destaca el fet de competir setmana rere setmana per intentar quedar el més amunt possible de la classificació, ja que cal destacar que els ha tocat un grup molt complicat amb equips com l’Indústries Garcia A o el Ripollet A, clubs referents a Catalunya en aquesta categoria. Els 4/5 millors equips d’aquesta lliga es classificaran per una fase final però de moment aquest objectiu queda lluny i no se’l plantegen.

Finalment, s’ha de destacar la gran participació en la Copa Catalunya de futbol sala, on van ser eliminats a 2a ronda per un dels favorits, el Ripollet A, per un ajustadíssim 3-5 en el marcador.

Per acabar, diu que “s’ha aconseguit fer un equip molt compacte que competeix cada partit de principi a final, i a sobre el grup està molt unit tant dins com fora de les pistes, així que els objectius d’aquesta temporada s’han assolit de llarg”.

Competició a la FCF: