El Cerdanyola buscarà tornar al camí de les victòries contra l’Ascó

El primer equip del Cerdanyola FC viatjarà el proper diumenge a Ascó a la recerca dels tres punts que tornin al conjunt vallesà a la bona dinàmica de resultats. Els homes de Toni Carrillo estan dotzens classificats amb 38 punts, a 10 punts de les places de play-off d’ascens i amb un marge de 13 respecte a la zona de descens. Amb una situació ben diferent arriben els asconencs després d’encadenar quatre derrotes consecutives, que els han situat a la divuitena posició amb 25 punts.  El duel serà dirigit per Alejandro Fernández Pérez i començarà a 12h.

Toni Carrillo senyala la importància de sumar diumenge: “és el moment d’assolir una victòria després de quatre jornades i torna a estar entre els 10 primers. Portem un parell o tres de partits on hem baixat una mica el pistó i hem treballat tota la setmana per tornar a ser un equip intens capaç de pressionar a qualsevol zona del camp amb un nivell molt alt. Ja sigui jugant de forma directa o amb més combinacions hem de tenir una gran intensitat”. Respecte l’Ascó, Carrillo senyala que : “és un equip que estava dissenyat per estar classificat a la part alta, però que està a baix. Té bons jugadors que faran que sigui un partit complicat i més amb la situació que estan. Esperem un equip amb una actitud molt semblant a la que va mostrar la Grama la setmana passada”.

En l’apartat de baixes, els verds perden Arnau Tobella i Alberto lesionats, i Ruben sancionat per acumulació de targetes.

FC Ascó – Cerdanyola FC

3/3/2019 | CAMP D’ESPORTS MPAL. D’ASCÓ