Victòria important del femení davant el Pontenc

CERDANYOLA FC, 3 – ATLÈTIC PONTENC, 2

Les de Toni Pascual es retroben amb la victòria 14 jornades després.

Els gols de Maud, Ester Ramos i Laura Illa donen esperances al Sarda d’assolir una permanència que, a falta de que acabi la jornada, està a 7 punts.
Partit important el que es va viure ahir a la Bóbila entre el Cerdanyola FC i el Pontenc CE. Tots dos conjunts arribaven amb urgència de sumar els 3 punts, ja que es troben en la lluita directa per la permanència.

El partit va començar molt bé per les verdes. Al minut 3 de joc, un córner servit per Rubia el va rematar de cap al primer pal Maud per inaugurar el marcador i posar-les per davant. A partir de llavors, el Pontenc va anar a per l’empat intentant buscar l’esquena de la defensa. Ho va tenir al minut 10, Noe va enviar una pilota al travesser. Un primer ensurt de les visitants que va venir acompanyat al minut 23 quan Carla Contra va enviar una pilota al pal. No eren bons minuts per les vallesanes, ja que tres minuts més tard Claudia Ruiz enviaria una segona pilota al travesser. Els següents minuts, el Cerdanyola va posar més ordre en el partit i la sangria d’ocasions del Pontenc van disminuir. Al minut 38, Claudia Ruiz ja no perdonaria dins l’àrea petita i marcaria de cap l’empat a un en el marcador. Amb aquest marcador, s’arribava al descans.
A la represa, Toni Pascual va donar entrada a Irene Montolio en el lloc de Sheila, amonestada a la primera part. En els primers minuts, no es van veure gaires ocasions clares de gol, però si una duresa en el joc per part del conjunt gironí. Un joc dur que no estava traduït en faltes favorables al Cerdanyola, cosa que va indignar molt a la banqueta local. Just quan pitjor ho estaven passant les verdes, va arribar un corner al minut 58 que, després de que el remat de Nuria Ortega enviés la pilota al travesser, des de la línea de gol marcaria a plaer Ester Ramos i posaria de nou al Sarda per davant en el marcador. Tot i el gol, les males noticies seguirien arribant, ja que al minut 66 Paula González seria expulsada després de veure dues targetes grogues en menys d’un minut (la primera, per agafar de la samarreta a una rival i la segona per allunyar la pilota de posició i així perdre temps). Una expulsió molt rigorosa, ja que la segona groga va ser un malentès de l’àrbitre, que pensava que la jugadora del Sarda volia perdre temps. Una expulsió que va obligar a Toni Pascual a treure de nou a Sheila en el lloc de Irene Canel, per cobrir la plaça de González, prescindint d’una migcampista. A partir de llavors, el joc del Cerdanyola va canviar a millor. Buscaven més la porteria i aprofitaven més les contres. Finalment, la tranquil·litat arribaria al minut 83 quan Laura Illa, sortint des de la banqueta, marcaria un autèntic golàs des de fora de l’àrea per posar el 3-1 en el marcador. Als últims minuts, les de Toni Pascual buscaven adormir el partit i esgotar el temps per assolir els preuats 3 punts. Finalment, Anna Sitjà anotaria el definitiu 3-2 en l’última jugada del partit. Un gol que no evitaria la victòria del Cerdanyola, que no s’aconseguia des del 21 d’octubre, precisament contra el Pontenc, i posava fi a 14 jornades sense guanyar.

Al final del partit, Laura Illa va assegurar que aquesta victòria se la mereixien per tot el que han estat patint aquestes jornades i es va mostrar contenta pel rendiment de l’equip en el partit. Ha assegurat que no se les pot donar per mortes i que lluitaran fins al final. Per la seva banda, Toni Pascual va declarar que la victòria era necessària per pujar la moral de les noies i veu vital aconseguir el màxim de punts possibles d’aquí al final de lliga, sobretot els de la Bóbila.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola es situa 15è a la classificació amb 11 punts i a 7 punts de la salvació, a la espera de acabi la jornada. El proper partit serà contra el AEM d’aquí quinze dies.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (3): Segu; Paula González, Ester Ramos, Maud, Sheila (Irene Montolio 46′); Irene Canel, Adriana (Laura Illa, 72′), Gemma (Georgia Sampietro 85′); Rubia, Michi, Nuria Ortega.

Pontenc (2): Sonia; Abigail, Nora, Esther (Marta 78′), Laia (Paula Jiménez 46′); Sitjà, Noe, Merino; Carla, Paula, Claudia.

Gols: 1-0 Maud (3′), 1-1 Claudia Ruiz (39′), 2-1 Ester Ramos (58′), 3-1 Laura Illa (83′), 3-2 Anna Sitjà (90′).