El Cerdanyola FC suma un punt a Fontetes contra la FE Grama

Cerdanyola FC 0 – FE Grama 0

Repartiment de punts entre Cerdanyola FC i Fundació Esportiva Grama en un partit on cada equip ha dominat una part, la primera pels colomencs i la segona pels vallesans. Amb el punt sumat, els verds se situen dotzens amb 38 punts.

Els homes de Toni Carrillo han començat amb algunes dificultats davant un onze visitant que plantejava un futbol directe i molt intens. Ñito, Esteve i Javi Chica han buscat sorprendre des de la distància però Del Rio molt atent ha allunyat el perill amb seguretat. Uri Escabrós donava la rèplica amb un llançament de falta que sortia fregant el pal. Amb el pas dels minuts, el Cerdanyola ha començat a dominar la possessió i arribar amb més insistència a la porteria rival. En el tram final de la primera meitat, Albert López i Cano han buscat el gol, però les dues rematades han sortit desviades. Amb el marcador inicial arribàvem al descans.

A la represa, el Cerdanyola ha imposat el seu ritme davant una Grama que es veia obligada a fer un pas enrere. Uri Escabrós tornava a disposar d’una falta a la frontal de l’àrea que aquest cop sortia per sobre el travesser. La resposta la donava Ñito, amb un xut potent que Del Rio enviava a servei de cantonada. En el 55’ s’ha produït l’ocasió més clara pels verds. Carlos Cano es plantava sol davant Toni, però la seva vaselina s’estellava al pal. Per la seva part, la Grama també ha enviat una pilota a la fusta, amb un xut d’Omar al travesser, en el 85’. El Cerdanyola ha buscat el gol fins al final però no ha aconseguit materialitzar les ocasions.

El proper diumenge a les 12h, els de Toni Carrillo buscaran retrobar-se amb la victòria al camp de l’Ascó.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Uri Escabrós, Guille Torres, Dani Martí, Ruben, Aliaga (De la Torre, 83’), Oscar Garcia (Javi Lòpez, 72’), Cano, Roger i Albert López.

FE Grama: Toni, Juan Carlos (Martí, 92’), Rojas, Javi Chica, Buba (Padilla, 94’), Ñito, Cristobal, Omar (Duarte, 89’), Esteve, Canelada i Samu.

Àrbitre: Martín Varas ha amonestat a Ruben, Oscar Garcia i Cano pels locals, i Ñito pels visitants.