Derrota del Cerdanyola en un final d’infart

CERDANYOLA FC, 3 – MANRESA FS, 5

El Cerdanyola ha reaccionat amb el porter jugador ajustant un 0-3 en contra i ha tingut en l’última jugada el gol de l’empat a 4, on l’Álex Peramos s’ha topat amb el pal i el rebot ha caigut en peus de Santa per fer el cinquè del Manresa.

Els dos equips volien el partit i es feia notar en la intensitat dels primers minuts. El Manresa avisava amb poca cosa però el Cerdanyola també arribava amb perill a la porteria d‘Aleix. Però els porters, tant el Kun com l’Aleix, aturaven els xuts d’ambdos equips. Corvo començava la seva particular exhibició tècnica. Fins al minut 18, quan Lavado ha aprofitat una bona jugada colectiva per obrir el marcador. Quan encara el Cerdanyola estava digerint el primer, el Manresa tornava a colpejar amb un gran gol de Nil picant la pilota per sobre del Kun als instants finals de la primera part. 0-2 al descans, amb més igualtat a la pista que al marcador.

A la represa, els visitants continuaven amb el perill ofensiu però els locals es defensaven bé. A falta de 7 minuts per acabar, Pep Costa feia el 0-3 amb una gran volea imparable pel Kun. A partir d’aleshores, David Herraiz ja optava pel porter jugador i canviava el partit. El Cerdanyola arribava amb molt de perill i Guerrero marcava a falta de 5 minuts el 1-3. Poc després, el mateix Guerrero feia un golàs per apropar-se encara més en el marcador. Però Güell també anotaria pels bagesans poc després. Guerrero no es conformava i feia el hat-trick personal i el 3-4 a falta de 2 minuts. I en l’última jugada del partit, Álex xutava potent al pal i el rebot queia en Santa que feia el 3-5 final.

Nova derrota del Cerdanyola en un partit on han lluitat i plantat cara al segon classificat, on Carlos Corvo ha estat el jugador més desequilibrant del partit tot i no haver marcat.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (3): Kun (P), Álex, Dani, Carlos y Ortega – cinc inicial – Fran (P), Guille, Marc, Hicham, Guerrero (3), Javi i Eric.

MANRESA FS (5): Aleix (P), Santa (1), Asís, Corvo i Josan – cinc inicial – Bixi (P), Lavado (1), Nil (1), Güell (1), Pep Costa (1) i Kalet.