Cerdanyola FC i FE Grama se citen a Fontetes


El primer equip del Cerdanyola FC buscarà diumenge retrobar-se amb la victòria a Fontetes per tornar a apropar-se a la zona alta de la taula. Després de 26 jornades disputades, els verds estan dotzens amb 37 punts a terra de ningú, 12 punts per sobre del descens i 10 per sota del play-off d’ascens. El rival serà la Fundació Esportiva Grama, dinovena amb 21 punts, que ve de guanyar al Vilafranca després de 10 jornades consecutives sense conèixer la victòria. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Juan Manuel Martin Varas.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb la imatge que està oferint el Cerdanyola les últimes jornades on assegura que “hem fet un pas endavant en l’elaboració del joc i el tracte de la pilota, però hem d’intentar no cometre errors en defensa que ens puguin penalitzar. Estem treballant per poder fer bé les dues coses”. “Volem tornar a sumar per pujar llocs a la classificació i mirar cap amunt”, afegeix.

En relació al calendari que afrontarà el conjunt vallesà les properes jornades, Carrillo senyala que “són equips igualment complicats que els situats a la part alta de la classificació perquè es juguen la vida. Necessiten els punts per salvar la categoria com és el cas de la Grama”. Respecte als colomencs, apunta que “és un equip que ha passat un any dolent tot i tenir jugadors experimentats. Si tenen un bon dia et poden fer mal. Té un potencial superior a la seva classificació. Per ells és una final, però per nosaltres també perquè volem continuar creixent i pujar el més amunt possible a classificació”.

De cara el partit de diumenge, Alberto Garcia, Arnau Tobella i David Lòpez són baixa.

Cerdanyola FC – Fundació Esportiva Grama

24-2-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes