El Cerdanyola FC buscarà retrobar-se amb la victòria a Granollers

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà el proper diumenge tornar al camí de les victòries després d’encaixar dues derrotes davant d’equips situats en zona de play-off, Terrassa i Llagostera. Els vallesans, onzens amb 36 punts, recuperen efectius per enfrontar-se a l’EC Granollers, setè amb 40 punts. El conjunt entrenat per José Solivelles, ve de guanyar per la mínima al camp del Vilafranca, però no ha estat capaç de sumar un triomf en els últims tres partits com a local. El duel serà dirigit per Alex Gómez Meneses i començarà a 12h.

Toni Carrillo destaca la importància del partit de diumenge: “Ens enfrontem a un rival de la nostra lliga, després de dos bons partits contra equips superiors on ens han penalitzat els errors puntuals”. “Hi ha 4-5 equips que tenen un nivell superior i després una segona lliga a partir del cinquè fins l’onzè o dotzè que és igualada i el que hem d’intentar és quedar el més amunt possible. Per això el partit contra el Granollers és tan important” explica l’entrenador verd. Respecte el rival, Carrillo senyala que “és un conjunt ben treballat, amb un estil sòlid, que té bon tracte de pilota. A més és competitiu. És cert que fora de casa té millors números que com a local, però en general és força equilibrat”.

En l’apartat de baixes, els verds perden Arnau Tobella per lesió i Uri Escabrós, sancionat.

EC Granollers – Cerdanyola FC

17/02/2019 | CAMP DE FUTBOL MPAL. DE GRANOLLERS