El femení trenca la mala ratxa empatant a casa

CERDANYOLA FC, 3 – ATLÈTIC VILAFRANCA, 3

Les de Toni Pasqual van poder empatar un partit que al minut 55 perdien 0-3, sent els corners la clau per poder aconseguir el 3-3. Amb aquest empat, posen fi a una ratxa d’11 partits seguits perdent.

El Cerdanyola FC rebia la visita de l’Atlètic Vilafranca a La Bóbila en el partit corresponent a la jornada 19 de la Lliga Preferent catalana. Un partit important per les de Toni Pascual, ja que s’enfrotaven a un rival directe per assolir la permanència.

El partit va començar amb un clar missatge reivindicatiu per part de les 22 jugadores titulars. Un cop l’àrbitre xiulés l’inici, totes elles es van asseure al terra durant dos minuts per denunciar els incidents que van succeir a Terrassa la setmana passada. Finalitzats aquests minuts de protesta, es va posar en joc la pilota amb tots dos conjunts buscant la porteria rival. Als primers minuts, no van haver ocasions de gol clares i tots els xuts es feien des de fora l’àrea. No obstant, al minut 22 Nuria Ortega va tenir oportunitat d’obrir el marcador després de plantar-se sola davant la portera visitant, però finalment aquesta pilota va ser treta sota pals per la defensa. Després de minuts de màxima igualtat, l’Atlètic Vilafranca va ser el que va marcar el primer gol al minut 38, obra de Gemma Sala després de rebre una passada en profunditat i batés per alt a Segu. Amb el 0-1 s’arribaria al descans favorable a les visitants.

A la represa, Toni Pascual va donar entrada a Mel en el lloc de Melania. No començarien bé les coses per les vallesanes. Gemma Sala va anotar el seu segon gol després d’un xut de fora de l’àrea al minut 49 de joc i, 6 minuts més tard, Maria Gallego anotaria el 0-3 després de batre per baix a Segu. Amb el 0-3, es podia pensar que el partit ja estava vist per sentència. No obstant, els corners centrats per Rubia acabarien donant una alegria a les jugadores del Sarda. El primer, al minut 65, va acabar amb gol de Michi després d’un cop de cap al primer pal. El segon, al minut 69, acabaria amb gol en propia de Maria Del Horno, portera del Vilafranca després d’un mal refús a l’àrea petita. L’últim gol arribaria al minut 75, després que el corner centrat per Rubia i un ball de cames dins l’àrea petita l’aprofités Ester Ramos per anotar el 3-3.En 10 minuts, les verdes van poder igualar el partit i tenien per endavant 15 per poder fer l’heroica. Però el partit en aquell moment es va aturar per uns comentaris desafortunats de gent de la grada i l’àrbitre no va reiniciar el joc fins que aquests individus no abandonessin el terreny de joc. Després de 3 minuts, el partit es va tornar a posar en joc, amb un final trepidant on tots dos conjunts buscaven trencar aquest empat. Ho va intentar molt més el Sarda, que venia motivat per la remuntada i va deixar totalment anestesiat al seu rival. No obstant, el marcador ja no es mouria i va acabar amb 3-3 al marcador, posant fi a una ratxa de gairebé 3 mesos sense guanyar.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (3): Segu (P); Paula González, Maud, Ester Ramos (1), Melania (Mel 46′); Irene, Laura Illa (Adriana Salas 57′), Montolio; Michi (1), Nuria, Rubia.

Atlètic Vilafranca (3): Maria Del Horno (P); Mireia Pérez, Ariadna Rius, Carla López, Xènia Tena; Mireia Llosas, Gemma Sala (2), Elia Bayo; Aina Montserrat, Helena Blanes, Juliette Brahuet (Maria Gallego 24′ (1)).