El Cerdanyola FC cau a Fontetes davant el Llagostera

Cerdanyola FC 2 – UE Llagostera 3

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar aquest matí davant el Llagostera malgrat dominar el joc en moltes fases del partit, i ha perdut per un ajustat 2-3. Els gols de Cano han posat emoció fins el final, en un duel que estava 0-3 al descans.

Els vallesans han saltat a la gespa amb la convicció clara de continuar amb la bona dinàmica dels últims mesos. Amb un joc intents i elèctric han buscat avançar-se en el marcador. Però serien els visitants els que donarien el primer cop. Un servei de cantonada servit per Pitu, el rematava Amantini al fons de la xarxa. Massa càstig pels de Toni Carrillo que han intentat la reacció però que veien com en un contraatac, Gil Muntades es plantava sol davant Del Rio i resolia el mà a mà convertint el segon gol. Sense temps de reacció, Pitu sorprenia amb un gol olímpic a la sortida d’un córner que deixava el partit molt complicat pel Cerdanyola. En el tram final de la primera meitat, Oscar Garcia ha obligat a lluir-se a Marcos amb una canonada des de fora de l’àrea. Amb el 0-3 s’arribava al descans.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada Aliaga i Guille Torres. Els verds han tancat els homes d’Oriol Alsina en el seu camp i trobarien el premi en el 68’, quan Cano xutava amb força i col·locació des de la frontal i establia el 1-3 en l’electrònic. El partit estava obert i més quan en el 89’, la defensa del Llagostera feia caure Dani Martí dins l’àrea i Carlos Cano transformava la pena màxima en el definitiu 2-3. En el temps d’afegit, el Cerdanyola ha buscat l’empat però la sort no ha caigut del costat dels verds.

El proper partit serà diumenge vinent, 17 de febrer, al camp del Granollers.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto, Uri Escabrós (Guille Torres, 46’), Dani Martí, Ruben (Aliaga, 46’), Javi López, Óscar Garcia, Cano, Roger i Albert Lòpez.

Llagostera: Marcos, Aimar, Amantini, Cunill, Sascha, Pitu (Pol Gómez, 87’), Moussa (Maik Molist, 78’), Yeray, Erik (Crespo, 85’), Bigas i Gil Muntadas.

Gols: 0-1 Amantini, 20’; 0-2 Gil Muntadas, 30’; 0-3 Pitu, 33’; 1-3 Cano, 68’; 2-3 Cano (p),89’

Àrbitre: Serrat Susi ha amonestat a Pitu, Alberto, Uri Escabrós, Dani Martí, Oscar Garcia i Albert López pels locals, i Pitu, Moussa, Bigas i Crespo pels visitants.