Empat agredolç a casa

CERDANYOLA FC, 1 – CN SABADELL, 1

En un partit amb moltes ocasions per ambdós equips, finalment el resultat no ha estat abultat. El Nació s’ha avançat a la primera part però el Cerdanyola ha empatat a l’inici de la segona.

Tenia pinta des de bon començament que seria un partit obert amb molts gols, com normalment són aquests enfrontaments entre el Cerdanyola i el Club Natació Sabadell. Però han estat més eficaces les defenses que els atacs. Tot i això, des del principi els dos equips tenien nombroses ocasions per obrir el marcador pero no ha estat fins el minut 12 quan Toni ha marcat pels visitants el primer gol del partit. El Cerdanyola dominaria una mica el final de la primera part però no aconseguiria transformar les seves ocasions, arribant al descans amb la mínima avantatge pels sabadellencs (0-1).

A la represa però, els verds sortien amb una marxa més i després d’una gran jugada individual de Guerrero, Carlos Pérez batia a Adil fent el gol de l’empat. A partir d’aquí, el partit embogia i arribaven constantment els dos equips amb molt de perill però sense sort. Malgrat que qualsevol equip podia endur-se la victòria finalment s’han acabat repartint els punts amb el 1-1 final.

Un empat que com deia l’entrenador del Cerdanyola, el David Herraiz, “sap a poc perquè era una bona ocasió per treure els tres punts a casa”.

FITXA DEL PARTIT:

CN SABADELL (1): Adil (P), Xato, Salgado, Pep i Ferran – cinc inicial – Miñano (P), Lluís (P), Joan, Garcia, Castro, Borrego i Toni (1).

CERDANYOLA FC (1): Kun (P), Dani, Álex, Javi i Marc – cinc inicial – Fran (P), Guille, Eric, Hicham, Ortega, Carlos (1) i Guerrero.