El Cerdanyola FC vol continuar fent-se fort a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà diumenge refer-se de la derrota a l’Olímpic de Terrassa davant un altre aspirant a play-off, la Unió Esportiva Llagostera. Els vallesans, desens amb 36 punts, afronten el partit amb la confiança de treure els tres punts a Fontetes, on no coneixen la derrota des d’inicis del mes de novembre. Per la seva part, el Llagostera, segon classificat amb 50 punts, només ha pogut sumar una victòria dels darrers quatre enfrontaments. El duel començarà a les 12h i serà arbitrat per Eduardo Requena Nuñez.

Toni Carrillo espera que l’equip torni a sumar després de l’enfrontament contra el Terrassa on apunta que “Vam ser millors que el rival en moltes fases del partit però no vam tenir la destresa per posar-nos per davant al marcador, que ens hagués donat més probabilitats de sumar punts. Però l’equip va jugar bé i va deixar bones sensacions.” Respecte el Llagostera, Carrillo es mostra amb confiança de sumar però avisa que el Llagostera “és un gran equip, amb jugadors de superior categoria que segur que lluitarà per ser campió de Lliga. Té un estil molt semblant al nostre, i volem competir de tu a tu”. Per últim, senyala que “en les últimes jornades no han tret gaire bons resultats, i per tant ho volem aprofitar”.

En l’apartat de baixes trobem el sancionat Arnau Tobella i Álex Torres lesionats, i David Lòpez sancionat per acumulació de targetes.

Cerdanyola FC – UE Llagostera
10-2-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes