El Cerdanyola no pot amb el filial de l’Industrias

INDUSTRIAS SANTA COLOMA B, 4 – CERDANYOLA FC, 1

El partit ha estat molt igualat però els locals han aprofitat més que els verds les seves oportunitats. Fran ha estat impresionant sota pals i Dani ha fet al gol visitant a la segona part.

La primera part ha estat marcada per la màxima igulatat. Arribaven els dos equips amb facilitat. Els locals es topaven gairebé sempre amb Fran que estava tenint una gran actuació. I els de David Herraiz tampoc acabaven de materialitzar les seves oportunitats. Just abans d’arribar al descans, l’Industrias obria el marcador per endur-se avantatge a la mitja part (1-0).

Però el Cerdanyola no es conformaria i en la represa continuaría amb aproximacions ofensives de perill. Fins que a falta de 10 minuts, Dani Alonso aprofitava un servei de banda de murri per fer l’empat. Les imprecisions dels dos equips es feien notar i han estat els locals qui han aprofitat una errada dels verds per tornar a avançar-se a falta de 5 minuts. El Cerdanyola ha acabat jugant amb el porter jugador, que en comptes de beneficiar ha permès als locals marcar dos gols més per tancar el partit amb el 4-1 final.

Nova derrota del Cerdanyola que es troba en plena lluita per la permanència i no pot sumar punts en aquesta ocasió davant un rival directe.

FITXA DEL PARTIT:

INDUSTRIAS SANTA COLOMA B (4): Borja (P), Paredes, Orellana, Marc i Ripoll – cinc inicial – Ivan (P), Jordi (1) Loinaz, Valls, Roger (1) i Besal (2).

CERDANYOLA FC (1): Fran (P), Javi, Guerrero, Álex i Marc – cinc inicial – Kun (P), Hicham, Dani (1), Guille, Ortega i Carlos.