Contundent derrota del femení a Les Planes

LEVANTE LAS PLANAS FC, 5 – CERDANYOLA FC, 0

L’equip de Toni Pascual ha tornat a caure derrotat davant del nou líder de la categoria, el Levante Las Planas, aquest cop de manera contundent davant un conjunt que no ha donat opcions a les verd-i-blanques.

Les de Sant Joan Despí s’han avançat ben aviat amb un gol Núria Rivas al minut 9, que obria el marcador al municipal de les Planes. Les locals han dominat el matx i han aconseguit fer el segon abans d’arribar al descans, obra de Nerea Gómez al minut 39. Amb aquest avantatge de dos gols s’ha arribat al descans i el partit ja estava molt de cara per les locals.

El Cerdanyola no baixava els braços i intentava avançar metres, però les locals tornaven a marcar dos gols consecutius als minuts 69 i 71, per mitjà de Eva Maria Díez i Evelina Moreno. El Levante Las Planas encara ampliaria distàncies amb el cinquè i últim gol de Ariadna Franch a les acaballes del partit.

FITXA DEL PARTIT:

LEVANTE LAS PLANAS (5): Judit (P), Jesica, Maria, Sandra, Núria (1), Judith, Nerea (1), Carla, Eva Maria (1), Marta i Sole – 11 inicial – Alba, Carlota, Evelina (1), Ariadna Lara, Ariadna Franch (1), Belén i Meritxell.

CERDANYOLA FC (0): Èlia (P), Ester, Melania, Maud, Sheila, Gemma, Irene Canel, Núria, Michi, Rubia i Mayo – 11 inicial – Irene Montolio, Naiara, Mel, Adriana i Geo.