El Cerdanyola FC no vol afluixar el ritme davant el Terrassa FC

El Cerdanyola FC tornarà aquest diumenge a la competició després de la jornada de descans del passat cap de setmana. Els verds, vuitens amb 36 punts, buscaran continuar amb la bona dinàmica de resultats per seguir escalant posicions a la classificació. El rival serà el Terrassa FC, quart classificat amb 44 punts. Els egarencs encadenen 13 partits sense conèixer la derrota amb un balanç de 8 victòries i 5 empats. El partit serà dirigit per Bruno Montoro Ferreiro i començarà a 17h.

Toni Carrillo destaca el bon rendiment que està oferint l’equip i confia que el Cerdanyola plantarà cara a l’Olímpic: “Tenim poc a perdre i molt a guanyar contra un dels equips més forts de la categoria. Si estem al nostre nivell podrem treure un resultat positiu. Estem amb confiança per aconseguir un bon resultat”. Respecte el conjunt entrenat per Cristian Garcia, Carrillo apunta que “també arriba en un gran moment de forma i a domicili serà un rival dur, però hem preparat bé el duel”.

En l’apartat de baixes, no podrà comptar amb els lesionats Álex Torres, Guille Torres i Arnau Tobella.

Terrassa FC – Cerdanyola FC

03/02/2019 | Olímpic de Terrassa