Derrota molt dolorosa a casa

CERDANYOLA FC, 0 – UE PORQUERES, 1
@Xavi Garcia.

Les noies de Toni Pascual tornen a perdre, aquest cop d’una forma molt dura, un partit igualat que s’ha decidit en l’últim minut amb un penal en contra força rigorós que ha transformat el Porqueres per endur-se la victòria.

A la primera part, les visitants fabricaven més ocasions però la bona defensa i Segu sota pals impedia obrir el marcador al Porqueres. Així doncs, s’ha arribat la descans sense gols al marcador.

A la represa, el Porqueres continuava creant perill però el Cerdanyola també tindria alguna ocasió molt clara que no acabaria de materialitzar. Al minut 73, Núria marcava però li anul•laven el gol per fora de joc. Poc després, les verdes tenien la ocasió més clara del partit, i Gemma es plantava sola davant la portera visitant, assistint a Núria per marcar a plaer però la pilota no va acabar dins inexplicablement. En el minut 90, l’àrbitre xiulava un penal molt rigorós per mans a l’àrea del Cerdanyola, en una jugada on àrbitre i línier no es posaven d’acord. Finalment, Julià Ballester transformava el penal al minut 90 per donar la victòria al Porqueres.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (0): Segu (P), Irene Montolio, Mel, Maud, Sheila, Ester, Geo, Irene Canel, Gemma, Michi i Núria – 11 inicial – Èlia (P), Paula, Naiara, Adri, Melania, Laura Illa i Mayo.

UE PORQUERES (1): Marina (P), Laura Quesada, Tania Espinosa, Sandra Laura Micaló, Júlia Ballester (1), Laura Merín, Nadia, Puntu, Saray i Gemma – 11 inicial – Anna Fàbregas (P), Júlia Casademont, Carla Martínez, Marta i Anna Garcia.

Fotos de Xavi Garcia.