El Cerdanyola FC segueix endollat i supera el Reus B per la mínima 

Reus B 0 – Cerdanyola FC 1

 

El Cerdanyola FC ha superat per la mínima al Reus B en un partit molt treballat dels verds que encadenen set jornades consecutives puntuant. Un gol d’Albert López en el minut 52 ha donat els tres punts al conjunt entrenat per Toni Carrillo que escala fins la vuitena posició.

El partit ha començat amb uns minuts de tanteig entre dos equips que els agrada tractar bé la pilota. Javi López era el primer a avisar amb una volea que sortia fora. A la jugada després, Enri responia amb un xut que no trobava porteria. Els tarragonins han començat a pressionar amb més intensitat a partir de la mitja hora. Gori fregava el pal amb una rematada des de l’interior de l’àrea en el 43′, i amb el temps complet, Iker estavellava la pilota al travesser després d’un mà a mà amb Dani Del Rio. Amb el marcador inicial arribàvem al descans.

A la represa, Iker a posat a prova Del Rio que treia una mà salvadora. I en el 52′ ha arribat el gol. Albert López no s’ho pensava dues vegades i engaltava un obús que entrava a la porteria de Parra després de tocar a un defensor. Els locals han buscat l’empat mitjançat ocasions de Gori i Modest, però el bon treball col·lectiu i les intervencions de Del Rio s’han traduït amb una nova victòria que situa el Cerdanyola FC vuitè amb 36 punts.

Fitxa tècnica:

Reus B: Parra, Reina (Fabra, 75′), Martí Vila, Ayala (Pau, 20′), Gaixas, Miravent, Arjona, Dome (Modest, 65′), Enri, Gori i Iker.
Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto, Uri, David López, Ruben, Albert López, Roger, Cano (Diego Vaca, 90′), Javi López (Álex Torres, 62′) i Aliaga. 
Gols: 0-1 Albert López, 52′.
Àrbitre: Marcos Fernández Quintero ha amonestat a Gaixas, Miravent i Pau pels locals, i Uri Escabrós i Albert López pels visitants.